"S KIM SE DOPISUJEŠ, DAJ TELEFON": Žena uhvatila muža kako piše poruke u kupatilu, a njegov potez je neverovatan! (VIDEO)
Foto: Printscreen

"S KIM SE DOPISUJEŠ, DAJ TELEFON": Žena uhvatila muža kako piše poruke u kupatilu, a njegov potez je neverovatan! (VIDEO)

Društvo -

Kažu da kad počeneš da skrivaš telefon ili ne smeš da ga daš supruzi, devojci, ili suprotno - mužu. dečku, svejedno, ta veza mora da se raspadne, jer nešto tu "smrdi". I obično vuče na prevaru.

Jedan video na društvenim mrežama pokazuje upravo tu situaciju. Žena sa snima kako iznenada ulazi u kupatilo i zatiče muža kako piše poruke. Odmah se obruši na njega: "S kim se dopisuješ, daj telefon". On je pogubljeno gleda i čini neverovatan potez - baca telefon u wc šolju i pušta vodu!

Pitate se zašto nije zaključao? Sve je, naravno, najverovartnije namešteno, a i gluma je sasvim ok. Ipak to ne smeta da se komentariše, jer su mnogi prepoznali realne situacije:

- Ovo je živa istina, onda mi žene smo psihopate i neuračunljive. Ostavi ološa i posveti se nekom ko je zreo za vezivanje i ljubav - glasi jedan od komentara, a posle sus e samo nizali:

- Stop nasilju nad muskarcima!

- Kad se obeležava 40 dana?

- Živ li je? Zna li se šta?

- A vi ste svetice?

- A žene kao da to isto ne rade? Ju, ju, sve su baš svetice? I ja sam žensko, ali nije uvek samo muškarac krivac za sve. Ima žena koje su puno gore od njih jadničaka. Muškarci su "blente" kojima ovako nešto dođe kao zabava, ali žene... žene to rade uglavnom kada ih "pukne" emocija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track