SRPSKI POSTDIPLOMCI OSVOJILI PRVO MESTO U SAD! Ono što su oni najbolje uradili svi poslodavci i radnici bi rado da znaju!
Foto: Ekonomski fakultet Beograd

Tim Ekonomskog fakulteta

SRPSKI POSTDIPLOMCI OSVOJILI PRVO MESTO U SAD! Ono što su oni najbolje uradili svi poslodavci i radnici bi rado da znaju!

Društvo -

Na prestižnom takmičenju iz poslovne analitike koje je organizovala poslovna škola Univerziteta u Ajovi, tim Ekonomskog fakulteta osvojio je prvo mesto.

Saradnice Ekonomskog fakulteta i alumnistkinje EKOF Case Study kluba Ksenija Đikanović, Anastasija Lončarević i Jovana Mileusnić, predvođene akademskim mentorom dr Mladenom Stamenkovićem i industrijskim mentorom Nikolom Markovićem, činile su pobednički tim.

Ajova
foto: Ekonomski fakultet Beograd

Vodeća svetska kompanija u oblasti proizvodnje ambalaže Ball bila je ovogodišnji pokrovitelj takmičenja. Zadatak se odnosio na analizu poslovnih podataka u oblasti upravljanja zaposlenima u fabrikama širom sveta. Bilo je potrebno kreiranje strategije koja bi omogućila povećanje zadovoljstva radnika i kao posledica toga - efikasnosti. Na takmičenju su učestvovali postdiplomci svih nivoa studija.

Pobednički tim Ekonomskog fakulteta dobio je od stručnog žirija najviše pohvala za pristup svom rešenju, koje je bilo sveobuhvatno, navedeno je u saopštenju Ekonomskog fakulteta.

Članovi žirija bili su potpredsednik za ljudske resurse Ball kompanije, globalni direktor za analitiku u kompaniji Heineken, direktor napredne analitike u kompaniji Walmart i direktor finansija u Google Cloud-u.

- Ova pobeda predstavlja još jednu potvrdu da je znanje studenata Ekonomskog fakulteta u potpunosti uporedivo sa znanjem njihovih kolega širom sveta - ocenili su iz te visokoškolske ustanove.

Bonus video:

01:41

KAKVE DOBROBITI DONOSE STUDENTSKE KARTICE I KOJI SU USLOVI ZA DOBIJANJE? Studenti, sve dok imate status studenata BUDITE SPOKOJNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja