Prvi dm Feel oborio sve rekorde: Kako je izgledao jedinstveni beauty događaj za koji su karte rasprodate munjevitom brzinom?
Foto: Promo

Prvi dm Feel oborio sve rekorde: Kako je izgledao jedinstveni beauty događaj za koji su karte rasprodate munjevitom brzinom?

Društvo -

Iako su nam kalendari neretko već popunjeni u ovo doba godine, podsetnik za jedan događaj nestrpljivo se iščekivao – jedinstveni dm Feel event kakav do sada nije viđen u našoj zemlji! U godini u kojoj proslavlja dve decenije poslovanja u Srbiji, vodeći drogerijski lanac dm drogerie markt organizovao je nezaboravnu beauty manifestaciju u Hali 5 Beogradskog sajma, za sve one kojima je dm već godinama nezaobilazno mesto kupovine, relaksacije ali i zabave.

DM
foto: Promo

S ciljem da obraduje svoje verne kupce, ali i da na jednom mestu okupi brojne saradnike – zaposlene, influensere i medije, kompanija dm je ovim autentičnim događajem sajamskog tipa postavila nove standarde na tržištu. Pod krovom Hale 5 nastala je prava dm čarolija, a svi posetioci su uživali u pažljivo kreiranim aktivnostima, atraktivnim foto-kornerima i saznali nešto više o novim trendovima u industriji lepote. U okviru unikatnih postavki našli su se razni makeup štandovi, kao i oni sa prepoznatljivim brendovima za negu lica, kose i prirodne kozmetike, koje su pratile brojne nagradne aktivacije i interaktivne radionice.

„Događaj dm Feel je osmišljen sa idejom da zajedno, na jednom mestu, doživimo sve ono što dm predstavlja za sve nas prisutne, zaposlene, saradnike, kupce, a to je mnogo više od omiljene drogerije za nabavku – to je ona potrebna doza inspiracije, zajedništva i poverenja. Zato je ova manifestacija naš način da vam poklonimo dm svet u jednom novom svetlu, kroz autentična iskustva na svakom koraku, i da se potrudimo da ovaj događaj ostavi samo najlepše utiske. Zaista smo neizmerno ponosni i zahvalni što imamo priliku da budemo prisutni u svakom vašem danu i što uvek iznova birate dm“, poručila je posetiocima Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka Marketinga i komunikacija, dm Srbija i Severna Makedonija.

DM
foto: Promo

Već na samom ulazu na događaj svi prisutni su dobili specijalne „pasoše“ i torbe za nezaboravno dm putovanje tokom kog su imali priliku da se bliže i u novom svetlu upoznaju sa svojim najdražim brendovima, dobiju razne savete i saznaju trikove od profesionalnih šminkera, ali i da pokažu svoju kreativnost na radionici za oslikavanje džinsa. Obilazeći štandove, posetioci su popunjavali svoju kolekciju pečata i dobijali full size poklon-proizvode, a upotpunjena kolekcija pečata omogućila je učešće u nagradnom konkursu. Poznata lica s društvenih mreža našla su se u ulozi moderatora raznih programa, dok su mnogi fanovi dobili priliku da se upoznaju sa svojim omiljenim influenserima, poput Anne Lazarević, Lee Stanković, Miće Ašćerića i Jane Dačović. Celodnevni događaj pratila je sjajna atmosfera, dok je za kraj održan nastup naše popularne pop-zvezde Sare Jo.

Takođe, zahvaljujući specijalnim nagradama, srećni dobitnici će se uputiti na atraktivne destinacije kao što su Alanja, Lisabon ali i u pravi velnes raj u Fruškim termama.

Jedno je sigurno, dm Feel događaj preneo je jedinstveno iskustvo boravka i uživamja u dm-u koje je prikazano u novom ruhu. Ova inovativna kombinacija interaktivnih doživljaja, inspirativnih radionica i dobre energije otvorila je novo poglavlje na event sceni Srbije, a kompanija dm obećava još mnogo iznenađenja u dvadesetoj jubilarnoj godini, i zato – stay tuned!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track