"KAO DA SAM KERI BREDŠO" Vera i Bratislav ušli! Ovako unutra izgledaju stanovi dobijeni u igri Uzmi račun i pobedi! Evo i kupatila
Foto: Instagram Printscreen

ministar mali poručuje: sakupljajte račune i tokom leta

"KAO DA SAM KERI BREDŠO" Vera i Bratislav ušli! Ovako unutra izgledaju stanovi dobijeni u igri Uzmi račun i pobedi! Evo i kupatila

Društvo -

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi nastavlja se na jesen

BEOGRAD - Kada se izvuče baš vaš račun od oko 100 miliona računa koji su u igri, onda dobijete jedan ovakav stan u naselju Zemunske kapije, poručio je ministar finansija Siniša Mali u svom najnovijem videu na mreži TikTok.

On je pokazao kako su srećni dobitnici Vera i Bratislav, s ključevima u rukama ,prešli prag svojih novih domova osvojenih u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Ministar dodaje i da su oni uvek mislili da se ovakve stvari dešavaju nekom drugom ali, evo, sad su se desile upravo njima.

Na snimku se vidi kako stanovi izgledaju unutra - dnevna soba, parket, klima, kakva je stolarija, terasa ali i kako izgleda kupatilo.

- Kao da sam Keri Bredšo - rekla je Vera, koja je trenutno na porodiljskom, ušavši u stan sa suprugom i ćerkicom.

@mali.sinisa Kada se izvuče baš vaš račun od oko 100 miliona računa koji su u igri, onda dobijete jedan ovakav stan u naselju #ZemunskeKapije 👏 Skupljajte račune i tokom leta! #uzmiracunipobedi #uzmiracunipobedi2024 #nagradnaigra #fiskalniracun #Srbija #sinisamali #fyp ♬ original sound - Siniša Mali

Ministar Mali poručio je građanima Srbije da se snovi ostvaruju i da nastave da sakupljaju račune i tokom leta.

- Svaki račun se računa kada ponovo bude izvlačenje na jesen - kaže Mali.

Ko su srećni dobitnici

Podsetimo, u poslednjem izvlačenju petog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stanove u naselju Zemunske kapije su dobili Bratislav Milosavljević i Vera Kostadinović, koja kaže da joj je nekretnina dar od Boga i da će se čim dobije ključeve sa suprugom i bebom Milom preseliti u novi dom!

dobitnici, stan, nagradna igra, Uzmi račun i pobedi 2024, Bratislav Milosavljević, Vera Kostadinović
foto: Instagram Printscreen

Ključevi trosobnog stana od 76,45 kvadrata odlaze u ruke Bratislava Milosavljevića (51) iz Batajnice, koji je nekretninu dobio za samo 636 dinara.

Srećni dobitnik živi u svom stanu sa suprugom, a radi u jednoj banci na Novom Beogradu. Oduševljenje nije krio kada smo ga pozvali i prekinuli u kosidbi. Još uvek nije bio svestan da je njegovo ime izvučeno.

- Čudno se osećam, zar ja da budem izvučen u 105 miliona?! Još uvek mi deluju nemoguće, udari me vest kao grom iz vedra neba. Nisam gledao izvlačenje, nisam se ni nadao, a ni skenirao redovno račune. Poslao sam stotinak što stvarno nije puno u odnosu na ljude koji su skenirali na hiljade pa su i gajili nade da će da dobiju. Dok je trajalo izvlačenje ja sam se vraćao kući iz Banatskog Brestovca. Bio sam na mostu kad mi je zvonio telefon. Dobio sam poziv iz Vlade Srbije gde mi je čovek saopštio da sam dobio stan.

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

Srećom pa se predstavio inače da nije pomislio bi da je neko od mojih kolega i da me zeza. Tražili su mi neke podatke, ja sam u onom šoku samo uspeo da kažem da moram da se parkiram negde jer vozim i da trenutno ne znam ni ja kako se zovem - priseća se Milosavljević i nastavlja kroz osmeh:

- Završio sam poziv, ali još uvek nisam verovao. Zvao sam suprugu da vrati emisiju da proveri i zaista sam to bio ja. Našao sam dobitni račun i video da je račun bio iz jedne apoteke u Batajnici. Jutros sam na Kuriru pročitao svoje ime. To je to, dakle, rekao je odmah po izvlačenju.

Bratislav je inače po profesiji konobar.

- Radim trenutno u banci odmah sam pozvao nadređenog i šalio se da sad mogu da se penzionišem. Od sinoć me svi zovu, a ja kao da nisam svestan svega. Pitaju me kako sam proveo veče, da li sam i kako spavao, a ja kažem najnormalnije kao da se ništa ne dešava. Ne znam ni šta ću sa stanom, videćemo, ima vremena...

Četvorosobni dupleks od 102,22 kvadrata dobila je mlada mama Vera Kostadinović (30) za skenirani račun sa iznosom od 9.567 dinara.

- Nagradnu igru sam igrala redovno, ali za ovaj krug sam poslala stotinak računa što nije mnogo, stotinak šansi u milionima. Iskreno, nisam se ni nadala da mogu da dobijem stan, ali eto "nikad ne reci nikad". U subotu nisam gledala izvlačenje, dobila sam poziv gde mi je saopšteno da su mene izvukli. Nisam verovala, nisam ni bila sigurna o čemu se radi u onom šoku, morala sam da vratim emisiju, kad ono stvarno ja.

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

Odmah sam proverila kod računa i setila se da je to bila kupovina sa suprugom - priča za Kurir Kostadinovićeva, koja je trenutno na porodiljskom, a zaposlena je u jednom kol-centru:

- Svima je drago što smo baš mi izvučeni jer živimo kao podstanari na Voždovcu i sada nas Bog pogledao jer ćemo čim dobijemo ugovor i ključeve da se preselimo sa našom bebom Milom u naš novi dom. Planirali smo da kupimo svoj stan, ali evo dobili smo ga. Najbliži prijatelji su nam sinoć bili u goste pa smo malo i slavili. Biće prilike za sve sad smo još uvek u šoku.

Kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track