Nikolić i Vučić na združenoj vežbi kod Titela

Reka 2012.

Nikolić i Vučić na združenoj vežbi kod Titela

Društvo -
Vežba kod Titela počinje u 10.40 časova.Opšti cilj vežbe je obučavanje i uvežbavanje komandi i jedinica za planiranje operacije podrške civilnim organima u suprotstavljanju neoružanim pretnjama bezbednosti

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković prisustvovaće danas združenoj vežbi "Reka 2012" kod Titela, saopšteno je iz Pres službe predsednika Republike i Ministarstva odbrane.

Združenu vežbu "Reka 2012" od 22. do 25. oktobra, izvode Vojska Srbije, Sektor za vanredne situacije MUP, Crveni krst Srbije i Gorska služba spasavanja na 48 lokacija širom Srbije.

Vežba kod Titela počinje u 10.40 časova.Opšti cilj vežbe je obučavanje i uvežbavanje komandi i jedinica za planiranje operacije podrške civilnim organima u suprotstavljanju neoružanim pretnjama bezbednosti.

Cilj je, takođe, komandovanje snagama u operaciji, koordinacija aktivnosti sa snagama Sektora za vanredne situacije, Crvenog krsta Srbije i Gorske službe spasavanja na pripremi i izvođenju zajedničkih operacija iz domena 3. misije Vojske Srbije, kao i upoznavanje javnosti sa dostignutim nivoom obučenosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track