Kurir je pobednik i pored prljave igre
Foto: KURIR

Kurir je pobednik i pored prljave igre

Društvo -
Zahvaljujući vlasniku Aleksandru Rodiću, Kurir ne samo da je opstao već je postao najtiražniji dnevni list

Dnevni list Kurir, kao što smo naveli, više puta je bio na meti tajkuna i političara koji su pokušavali da ga unište. Slali su inspekcije, zastrašivali novinare, urednike i pokušali sve da ih odvuku u nove novine.Ništa im nije uspelo. Štaviše, Kurir - otkako je Aleksandar Rodić postao vlasnik novina 2009. godine, i to kao druga generacija izdavača u porodici, ne samo da je opstao već je od njega, zajedno s timom mladih ljudi koje je odabrao, napravio najkvalitetniju i najbolju redakciju, koja se beskompromisno bori protiv pljačke građana.

Zahvaljujući takvom pristupu poslu, postali smo novina broj 1 u Srbiji. Sami, bez ičije pomoći, uspeli smo. I to pored nelojalne konkurencije, koja se ne libi da lažira podatke o tiražu kako bi privukla milione evra od prodaje oglasa i koja ne skida nagradne igre sa naslovnih strana jer je to jedini način da privuče kupce.

S druge strane, Kurir je, zahvaljujući bespoštednoj borbi s korumpiranim političarima i tajkunima, uspeo da zadrži poverenje starih čitalaca i pridobije nove, zbog kojih i danas postojimo.Kurir danas ima najveći tiraž. Svakog dana pročita nas više od milion ljudi. Od toga samo portal ima 450.000 posetilaca svakog dana.

Postali smo članovi najrenomiranijih svetskih udruženja izdavača poput WAN-IFRA.

Gradili smo nove vrednosti i nikad se nismo predali. Postali smo najuticajniji i najčitaniji medij u regionu. Borićemo se za fer tržište i jednake uslove za sve.

Čitaoci, pozovite Kurir

Poštovani čitaoci, ukoliko imate bitne informacije od javnog značaja ili vas neki moćnik maltretira, pozovite nas.

Mi ćemo uraditi sve da vam pomognemo. Kod nas ste uvek dobro došli! Kao što vidite, ne bojimo se nikoga, jer je istina, a time i gospod Bog, na našoj strani!

glavni i odgovorni urednik Saša Milovanović, urednik vesti Milan Lađević.

email redakcije redakcija@kurir-info.rs

telefon redakcije: 011/321-4945

Redakcija Kurira i Aleksandar Rodić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track