Agencija za borbu protiv korupcije: 14 prijava za direktora

Konkurs

Agencija za borbu protiv korupcije: 14 prijava za direktora

Društvo -
Rok za prijavu ističe u sredu, 5. decembra

BEOGRAD - Agenciji za borbu protiv korupcije do sada je pristiglo 14 prijava na konkurs za izbor direktora Agencije."Zaključno sa jučerašnjim danom Agenciji je pristiglo 14 prijava", rekla je portparol Agencije za borbu protiv korupcije Aleksandra Kostić i dodala da rok za prijavu ističe u sredu, 5. decembra.

Odbor Agencije za borbu protiv korupcije raspisao je 20. novembra javni konkurs za direktora te institucije, a među potrebnim uslovima su završen pravni fakultet, najmanje devet godina radnog iskustva i da kandidat nije član političke stranke.

Javni konkurs sprovodi konkursna komisija koju je imenovao Odbor Agencije, a učesnici konkursa imaju rok od 15 dana za podnošenje prijava, koji je počeo da teče narednog dana od dana objavljivanja oglasa u "Službenom glasniku Republike Srbije".

Prijave za javni konkurs se podnose Agenciji za borbu protiv korupcije, na adresu Carice Milice 1, sa naznakom "Za javni konkurs - izbor direktora Agencije za borbu protiv korupcije".Odbor Agencije za borbu protiv korupcije 9. novembra je jednoglasno razrešio sa mesta direktora Zoranu Marković, a za vršioca dužnosti direktora postavio Tatjanu Babić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track