Za mesto direktora Agencije stigla 21 prijava

Rok ističe danas

Za mesto direktora Agencije stigla 21 prijava

Društvo -
Važeće su i one koje Agenciji za borbu protiv korupcije stignu u toku dana, kao i one koje stignu poštom narednih dana, ako imaju današnji datum

BEOGRAD - Rok za prijavu na konkurs za mesto direktora Agencije za borbu protiv korupcije ističe danas, a do sada je stigla 21 prijava, rečeno je u Agenciji. Kao važeće prijave računaju se i one koje u Agenciji stignu u toku dana, kao i one koje budu stizale poštom narednih dana, ukoliko imaju današnji datum, naveli su u Agenciji za borbu protiv korupcije.

Uslovi za izbor jesu da kandidat ima završen Pravni fakultet i najmanje devet godina radnog iskustva, da nije osuđivan za krivično delo koje ga čini nedostojnim za vršenje funkcije direktora i da nije član političke stranke, odnosno političkog subjekta.

Mandat direktora agencije traje pet godina. Odbor Agencije za borbu protiv korupcije odlučio je 9. novembra da smeni direktorku Agencije Zoranu Marković, zbog sumnje da je povredila odredbe Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije i da je nesavesno obavljala funkciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track