Skupština u subotu glasa o javnim nabavkama

Skupština u subotu glasa o javnim nabavkama

Društvo -
Poslanici su razmotrili amandmane na predlog Zakona o razvojnom fondu Vojvodine koji je podnela pokrajinska skupština, izmenama Zakona o energetici, kao i o davanju garancije za zaduživanje Srbijagasa, Galenike, i JAT-a

BEOGRAD - Skupština Srbije završila je u petak veče raspravu o svim tačkama dnevnog reda o kojima bi u subotu sa početkom u 10 sati trebalo da glasa.

Poslanici su razmotrili amandmane na predlog Zakona o razvojnom fondu Vojvodine koji je podnela pokrajinska skupština, izmenama Zakona o energetici, kao i o davanju garancije za zaduživanje Srbijagasa, Galenike, i JAT-a.

Skupština Srbije danas će glasanjem o nekoliko zakonskih predloga, među kojima je i Predlog zakona o javnim nabavkama, završiti redovno jesenje zasedanje.

Poslanici treba da se izjasne o Predlogu zakona o Razvojnom fondu Vojvodine, koji je podnela pokrajinska skupština. Skupština će glasati i o davanju garancija Srbije za zaduživanje Srbijagasa, Galenike i Jata.

Poslanici će glasati i o izmenama Zakona o energetici, kao i o potvrđivanju Sporazuma sa Italijom o saradnji u oblasti energetike.

Skupština treba da izabere i članove Programskog odbora Radio-televizije Srbije. Po Zakonu o narodnoj skupštini, redovna zasedanja počinju i završavaju se intoniranjem državne himne i postrojavanjem počasne garde Vojske Srbije ispred ulaza u parlament.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track