PONOVO ZIMA: Predveče sneg
Foto: Rojters

Veju, veju pahulje

PONOVO ZIMA: Predveče sneg

Društvo -
U petak na severu i zapadu Srbije, a u subotu i u ostalim krajevima od pet do 15 centimetara snega

BEOGRAD - U Srbiji će danas ujutru na severu ponegde biti kratkotrajna magla, a na jugu i jugozapadu naoblačenje s kišom, u planinama sa snegom, koje će se sredinom dana proširiti na ostale krajeve.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, večeras i noću, uz pad temperature, očekuje se sneg ponegde i u nižim predelima.

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, istočni i jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine, na severu u skretanju na severoistočni. Najniža temperatura od minus tri do tri, a najviša od tri do devet stepeni.

I u Beogradu se očekuje postepeno naoblačenje, a od podneva povremeno kiša. Vetar će biti umeren i jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura oko dva, najviša oko sedam stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana do 31. januara, u petak i za dane vikenda očekuje se oblačno i hladno sa snegom, samo na jugu i jugoistoku još u petak ujutro i pre podne s kišom. Temperatura ispod prosečnih vrednosti. U petak 25. januara na severu i zapadu Srbije, a u subotu 26. januara i u ostalim krajevima od pet do 15 centimetara snega. Od ponedeljka biće umereno oblačno i uglavnom suvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track