SRAMNO: Političar kupuje jahtu od 200.000 evra!

Kurir otkriva

SRAMNO: Političar kupuje jahtu od 200.000 evra!

Društvo -
Bivši košarkaš i političar na Sajmu nautike sukobili se oko najskuplje jahte. Jedan će je u subotu kaparisati, a drugi će morati da sačeka

BEOGRAD - Al’ će da se baškari!Najskuplju jahtu na ovogodišnjem Sajmu nautike od 200.000 evra marke „Monterej SCR 315“, koju je izložila firma „Goga nautik“, kupiće jedan poznati srpski političar ili naš bivši košarkaš koji je igrao u NBA ligi, saznaje Kurir.- Kupovina je sigurna, samo je pitanje u čije će ruke otići luksuzna jahta. Opasno su zagrizli i jedan i drugi, a odlučniji će već u subotu kaparisati. U početku je sportista poprilično tvrdio pazar, ali sad već i on popušta. Obojici se svidela jahta. Ako se desi da se i jedan i drugi odluče, prvi će odmah moći da je preuzme, a drugi će čekati oko četiri meseca za izradu i dostavljanje nove - priča Kurirov dobro obavešteni izvor.Da je kupovina najskuplje jahte potpuno izvesna, potvrdio nam je i Goran Vasić, direktor kompanije „Goga svet nautike“, ali nije želeo da nam otkrije ko će imati privilegiju da bude njen vlasnik.- Potražnja je velika, a naročito za najskuplje jahte. Uvek je važilo pravilo da modeli koji najviše koštaju najbrže nađu kupce. Konkretno, za ovu jahtu od 200.000 evra raspituje se više ljudi i sigurno će za dan-dva biti prodata. Iako je teška godina za prodaju luksuznih stvari, Sajam nautike se regularno održava, a definitivno je da za prvi dan ima dosta posetilaca - kaže za Kurir Vasić.Da bi kupio ovu jahtu, prosečan Srbin bi trebalo da radi punih 50 godina, a pored toga, njeno održavanje košta više od 4.000 evra godišnje, što su troškovi nezamislivi za običnog čoveka.

U njoj će ploviti morima
U njoj će ploviti morima

Uživancija za šestoroJahta koja je na ovogodišnjem sajmu svima zapala za oko dugačka je devet metara, predviđena je za šestoro ljudi, a ima dve sobe, klima-uređaje, generatore, kupatilo sa tuš-kabinom i sve ono što je potrebno za maksimalan luksuz.Inače, ove godine Sajam nautike će trajati do 10. marta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track