Dobio sam otkaz zbog Jutjuba!

Mučenje radnika

Dobio sam otkaz zbog Jutjuba!

Društvo -
Saša Rodić (33) iz Ralje doživeo tešku saobraćajnu nesreću, a kad se vratio s bolovanja, direktor firme „Slodes“ dao mu otkaz jer je, kako tvrdi, pustio pesmu preko interneta

BEOGRAD - Nečuveno!- Slobodan Čejović, vlasnik firme „Slodes“, dao mi je otkaz jer sam koristio Jutjub. Kod njega sam kao auto-mehaničar radio čitavu godinu, a onda sam doživeo tešku saobraćajnu nesreću i bio sam na bolovanju godinu dana. Posle toga sam ubrzo dobio otkaz jer sam na poslu pustio pesmu preko sajta Jutjub.Ovo je za Kurir ispričao Saša Rodić (33) iz Ralje i dodao da mu je lekarska komisija predložila da pokuša da ponovo radi. Ipak, prema proceni radne sposobnosti, imao je ograničenja u obavljanju svog posla.- U jednom trenutku tražio sam premeštaj na lakše radno mesto, ali je to odbijeno. Slobodan je tražio najmanju sitnicu kako bi me oterao s posla. Sve mogu da razumem, ali da neko dobije otkaz jer je koristio Jutjub, to ne mogu - objašnjava Rodić. Prema njegovim rečima, vlasnik „Slodesa“ Slobodan Čejović želeo je da ga otpusti, ali nije znao kako, i zato je Jutjub iskoristio kao idealno rešenje.- Sedeo sam s kolegama u kancelariji i, pošto nije bilo posla, pustili smo pesmu preko Jutjuba. Čejović mi je rekao da mi daje otkaz jer na poslu nije dozvoljeno slušati muziku. Kazao mi je da je taj računar sada zaražen virusom, a posle tri godine me je za istu stvar i tužio tražeći 5.000 evra odštete - jada se Rodić i dodaje da je taj postupak i dalje na sudu.(D. T.)

Čejović: Kompjuter je za programiranjeKad smo pozvali vlasnika firme „Slodes“ Slobodana Čejovića, on nam je rekao da nije tačno da je Rodić dobio otkaz zbog Jutjuba.- Mesec dana nije dolazio na posao, on je mali prevarant koji ne zna šta hoće - rekao je Čejović. Na naše pitanje šta se dogodilo s laptopom, Čejović je rekao da je to računar za programiranje, a ne za korišćenje Jutjuba i društvenih mreža.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track