PREVARA: Sudija me je ojadila za 13 miliona dinara

Skandal u sudstvu

PREVARA: Sudija me je ojadila za 13 miliona dinara

Društvo -
Milena Bakšunović, sudija iz Kraljeva, opljačkala je moju firmu „Mašinac“ i umesto da bude smenjena, ona je unapređena za vršioca dužnosti Privrednog suda u Kraljevu, tvrdi Milašinović

KRALJEVO - Prevara!- Milena Bakšunović, sudija Privrednog suda iz Kraljeva, opljačkala je moju firmu „Mašinac“ i umesto da bude smenjena, ona je unapređena za vršioca dužnosti Privrednog suda u Kraljevu. Ona me ojadila za 13 miliona dinara - tvrdi Zoran Milašinović, vlasnik firme „Mašinac“.- Ona je skinula 13 miliona dinara s računa moje firme i prebacila ih na račun firme „Viktorija“ iz Leskovca jer sam ja navodno dugovao neke pare preduzeću „Tehnorad“ iz Rače, što nije tačno. Čak sam i na sudu dokazao da su te pare nezakonito skinute s mog računa, ali to ništa nije vredelo jer je posle tog suđenja račun firme „Viktorija“ blokiran i umesto 13 miliona meni je vraćeno samo milion dinara - ogorčen je Milašinović. On tvrdi da Bakšunovićeva nije imala nijedan ispravan dokument da sporne pare prebaci s jedne firme na drugu i da je on to na sudu i dokazao.- Kad sam shvatio da se njoj ne može stati na put, odlučio sam da pokrenem tužbu protiv države. Podneo sam ustavnu žalbu, na koju mi više od godinu dana niko nije odgovorio, a obratio sam se i svim nadležnim institucijama. Najgore od svega jeste to što je posle svega Milena nagrađena i imenovana za vršioca dužnosti Privrednog suda u Kraljevu, umesto da dobije otkaz - kaže on.Milivoje Rajković, direktor firme „Viktorija“, kaže da je on imao potraživanja od „Tehnorada“ iz Rače, a kad je on otišao u stečaj, sud je doneo odluku da taj novac, tačnije 13 miliona dinara, naplate od firme „Mašinac“, što su i uradili.

Bakšunovićeva: Od mene nećete dobiti odgovore!Kad smo pozvali sudiju Milenu Bakšunović, ona nam je rekla da joj sva pitanja pošaljemo na mejl, pa će nam odgovoriti. Pošto ni posle dve nedelje čekanja nismo dobili odgovore, opet smo je pozvali, ali ona nije bila raspoložena da daje izjave za Kurir.- Odgovore od mene nikad nećete dobiti, na takva pitanja ne odgovaram - kaže Bakšunovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track