SPRDNJA U VRANJU: Antiću, idi i ne brukaj se!
Foto: Media Centar Beograd

Spas mu je u ostavci

SPRDNJA U VRANJU: Antiću, idi i ne brukaj se!

Društvo -
Vranjanci se smeju i sprdaju na račun gradonačelnika, koji je krao po Rusiji, vladajuće stranke u gradu uzalud se mole bogu da navodi Kurira nisu istiniti, dok opozicija traži njegovu smenu

VRANJE - Pukla bruka.Posle blamaže koju je priredio srpskoj delegaciji u Sankt Peterburgu s krađom na svečanom prijemu, gradonačelnik Vranja Zoran Antić može i dalje da pomogne i sebi i svom gradu. Treba samo da podnese ostavku i tako spase čast Vranja!Vranje je i dalje u šoku i s nevericom i podsmehom prepričava još jedan od Antićevih ispada, koji je na svečanom prijemu u Pozorištu satire, organizovanom u čast srpske delegacije s Draganom Markovićem Palmom na čelu, ukrao flašu konjaka. Bruka je pukla kad mu je prilikom izlaska iz pozorišta flaša iskliznula iz sakoa i razbila se u paramparčad.Političari u šokuSNS i URS, koalicioni partneri socijalista u vranjskoj skupštini i predstavnici opozicije, ne mogu da se „opasulje“ posle ove vesti i kažu da je Antić obrukao celo Vranje, ali i Srbiju.Narodni poslanik Dragan Nikolić, prvi čovek SNS za jug Srbije, za Kurir je rekao da još ne može da poveruje da je Antić mogao da uradi tako nešto. U URS ne mogu da veruju da ih je gradonačelnik predstavio na tako ružan način i nadaju se da to možda nije tačno, te da treba sačekati da se ceo slučaj ispita.U opozicionom DSS su zgranuti, ali gotovo da i ne sumnjaju u tačnost ove informacije.- Ukoliko se, a verovatno hoće, ova informacija pokaže kao tačna, onda bi Antić morao da podnese ostavku - kažu u DSS.Ko će nas opratiInače, Antić i njegov najnoviji ispad tema su gotovo svih razgovora u vranjskoj čaršiji. U kafićima se Kurir čita za svakim stolom. Neki se smeju i sprdaju s gradonačelnikom, a neki su svesni da su zbog njega Vranjanci i Vranje predstavljeni na najgori mogući način i da ih, kako kažu, ‘’posle ovoga neće oprati ni Morava ni Vranjska reka, a ni sva voda iz jezera Prvonek’’. Gradonačelnik Vranja Zoran Antić demantuje da je na svečanom prijemu ukrao flašu konjaka.- Demantujem sve što je napisano i odgovorno tvrdim da je reč o običnoj laži koja je plasirana s ciljem da me degradira - rekao je Antić i najavio tužbu protiv Kurira.(E. K.)

Izmislio novo zanimanjeZoran Antić je u Vranju poznat i kao neko ko je u opštini zaposlio mnogo prijatelja. Najbizarniji slučaj desio se u septembru 2012, početkom nove školske godine. Naime, kako kaže izvor Kurira, Antić je želeo da u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ zaposli svoju prijateljicu na mesto bibliotekara.- To radno mesto je bilo popunjeno, pa je Antić izdejstvovao da ona bude zaposlena kao medijatekarka - objašnjava izvor Kurira i ironično dodaje da ni sad niko ne zna šta je u opisu posla medijatekara.

Aleksandar Antić i Palma ništa nisu videliPredsednik Skupštine Grada Beograda Aleksandar Antić i šef srpske delegacije u Rusiji Dragan Marković Palma kažu da nisu videli incident.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track