TV U ŽIŽI: Prva ponuda za frekvenciju Avale
Foto: Zorana Jeftić

Borba za medijsko tržište

TV U ŽIŽI: Prva ponuda za frekvenciju Avale

Društvo -
Jedan od najzainteresovanijih kandidata za nacionalnu frekvenciju je bivši direktor TV Prva Dragan Jocić sa projektom TV Nova

BEOGRAD - Zagonetka.

U Republičku radio-difuznu agenciju juče je stigla prva ponuda za preuzimanje nacionalne frekvencije koju je koristila bivša televizija Avala, saznaje Kurir. Ko je bacio oko na jedinu raspoloživu nacionalnu frekvenciju za emitovanje televizijskog programa u RRA juče nisu mogli da kažu.

- Sva dokumentacija predaje se na pisarnici i dok se konkurs ne završi, niko od članova Saveta nema uvid u to ko je ponudu dostavio. Konkurs traje do utorka, pa pozovite tad - rečeno nam je u RRA.

Jedan od najviše zainteresovanih kandidata za nacionalnu frekvenciju je bivši direktor TV Prva Dragan Jocić, s projektom TV Nova. Čovek koji je svojevremeno podigao Prvu TV u medijske visine ovog puta konkuriše s projektom iza kojeg stoji čuvena nemačka televizija RTL. Kao mogući pretendenti na frekvenciju TV Avala pominje se i Skaj plus televizija, ali i balkanski ogranak Al Džazire.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track