Najnovije vesti

ACA ŠAPIĆ (35): Bolji sam u seksu od Stros-Kana (64)!
Foto: Dado Đilas

Gangula izaziva bivšeg direktora MMF

ACA ŠAPIĆ (35): Bolji sam u seksu od Stros-Kana (64)!

Društvo
Aleksandar Šapić (35) pohvalio se da je 100 odsto bolji od Dominika Stros-Kana (64) u disciplini u kojoj se on baš trudi, aludirajući na njegove seks-afere

BEOGRAD - Čega se pametan stidi...Aleksandar Šapić (35), član Predsedništva DS i predsednik opštine Novi Beograd, rešio je da odmeri snage sa Dominikom Stros-Kanom (64), bivšim direktorom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koji se pominje kao kandidat za ekonomskog savetnika Vlade. Ekrem političke sceneŠapić, doktor industrijskog menadžmenta, međutim, ne namerava da se nadmudruje u ekonomiji, već da odmeri muškost sa Stros-Kanom, uz koga se vezuju seks-afere.Naime, lider SNS i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić se, potvrđujući da je s bivšim direktorom MMF razgovarao o eventualnom angažovanju za savetnika Vlade, osvrnuo i na kritike DS na račun tog plana:- Da li možda savetnici u Vladi treba da budu stručnjaci Aca Šapić ili Balša Božović - rekao je Vučić.Prozvani Šapić izbegao je da ozbiljno progovori o svojoj (ne)stručnosti, ali je (ničim izazvan) pokušao da mu parira veličanjem u seksualnim disciplinama.- Kaže Vučić, „da nije Šapić bolji od Stros-Kana“. Pa sad... Znam disciplinu u kojoj sam sto odsto bolji. Kan se u njoj baš trudi, a nije vaterpolo - napisao je na Tviteru Šapić, poznatiji po sporednoj ulozi Gangule iz „Kad porastem, biću Kengur“.Psihijatar Aleksandra Janković kaže da je Šapićevo ponašanje odraz „fiziološke gluposti“.- Šapić je pravi Gangula, jasno je da je to čovek niskih intelektualnih i kognitivnih sposobnosti. Definitivno je čovek kome nedostaje inteligencija i obrazovanje. Njemu je u startu neophodno 120 IQ jedinica da bi ušao u polemiku s Vučićem.  On je Ekrem Jevrić političke scene - ocenila je Jankovićeva.Dizač tegovaOna ističe da visokopotentni muškarci nikad ne govore o uspesima sa ženama:- Crnog Šapića očigledno nema ko da pohvali, pa to ničim izazvan pokušava sam, što govori i o seksualnom problemu. Često muškarci koji su aktivni u dizanju tegova imaju problem s potencijom. To im dođe kao profesionalna deformacija. Šapić je bivši vaterpolista, morao je da diže tegove, a izgleda da je nastavio i posle profesionalne karijere kako bi sačuvao privid.Predrag Azdejković, predsednik Gej-lezbijskog info centra, kaže da uopšte nije džentlmenski što se Šapić hvali.- Naročito, a pod uslovom da je Šapić mislio na seksualne aktivnosti, što se po gradu priča da i nije baš nešto dobar, da se nije baš pokazao. Izreka „hvalite me, usta moja, kad niko drugi neće“ savršeno mu pristaje. Uz to, ni samog sebe ne zna da nahvali, ni to mu ne ide jer potpuno je bez veze da se hvali da je bolji jeb.č od duplo starijeg čoveka. Od Pantelije je sigurno bolji - konstatuje Azdejković.

Dominik Stros-Kan
Dominik Stros-Kan

Jankovićeva: Šapića nema ko da pohvali pa to pokušava sam, što govori i o seksualnom problemu
Jankovićeva: Šapića nema ko da pohvali pa to pokušava sam, što govori i o seksualnom problemu

Azdejković: Po gradu se priča da se Šapić baš i nije pokazao
Azdejković: Po gradu se priča da se Šapić baš i nije pokazao

Šapić voli dečakeStarleta Nada Đukić Blondi Stros-Kana vidi kao baju.- Dominika bih rado ugostila i pokazala mu štošta. A Šapić je bebi-političar i njemu ne mogu ništa da pokazujem jer on voli dečake.

Ju grupi sam namestio tenderŠapić je pozvao Beograđane da dođu na manifestaciju na kojoj je, kako je sam rekao, namestio tender.- Dođite na Savski kej 3. avgusta u Blok 45. Počinje Novobeogradsko leto, otvara ga Ju grupa, kojoj sam namestio tender za nastup - napisao je Šapić na Tviteru.Šapić je time potvrdio pisanje Kurira, koji je pre dve sedmice objavio da je opština Novi Beograd raspisala konkurs za izvođača za Novobeogradsko leto, a uslovima odgovaraju samo Ju grupa i Galija, koje su navedene kao primer u dokumentaciji tendera.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...