LETUJE: Žarko Obradović pobegao u Kemer!

Odlazeći ministar otputovao u mondensko letovalište

LETUJE: Žarko Obradović pobegao u Kemer!

Društvo -
Žarko Obradović juče podneo ostavku premijeru Dačiću i otputovao na odmor u čuveno tursko letovalište, a Kurir ga uslikao na aerodromu

BEOGRAD - E jeste car.Žarko Obradović, ministar prosvete i funkcioner koji je najdramatičnije doživeo rekonstrukciju Vlade, podneo je juče ostavku premijeru Ivici Dačiću i otputovao na letovanje, u nadaleko poznato tursko letovalište Kemer. Nasmejan i raspoloženPaparaco Kurira je uslikao još uvek aktuelnog ministra prosvete na aerodromu „Nikola Tesla“ dok se čekirao, vidno raspoložen i opušten. Doduše, zar se drugačije kreće na more? To što je famozni ministar pet godina uništavao obrazovni sistem, pa su nas kao šamar pogodili rezultati da su srednjoškolci elementarno nepismeni, što je i pored preporuke Agencije za borbu protiv korupcije da zamrzne status na privatnom fakultetu „Megatrend“, nastavio da predaje, to nikom ništa. Nije važno ni to što je otkriveno da na tom istom fakultetu ima mesečna primanja od oko 350.000 dinara, a da je njegov prijatelj, vlasnik „Megatrenda“ Mića Jovanović od Ministarstva prosvete dobio oko 12,5 miliona dinara na ime istraživačkih radova i upravljanja tim projektima. Nije Obradovića potreslo ni to što se vrlo loše kotira u SPS, što većina članova jedva čeka Kongres, zakazan za početak 2014. godine, i da ga Dačić smeni. Ne zanima ga očigledno ni to što se bliži početak školske godine, za šta je, još uvek, upravo on odgovoran. Ali svi znamo da priznanje odgovornosti Obradoviću baš ne ide od ruke.Skupi boloviNe, ništa nije moglo da pomuti Obradoviću lepo raspoloženje. Spakovao se čovek za more, usput tužio i Kurir, kaže - naši tekstovi su mu naneli duševnu bol i patnju, a to košta neverovatnih 15 miliona dinara! Dok čeka suđenje, patnju leči u mondenskom letovalištu. Samo, Obradoviću, nemoj da se opustiš i potrošiš svu kintu. Jer, ako si nas tužio i tražiš 15 miliona, ne znači i da ćeš da ih dobiješ. Da ne bude sutra, kad ostaneš švorc, opet Kurir kriv. A to tako liči na tebe.

Čeka u redu... Obradović predaje kofere
Čeka u redu... Obradović predaje kofere

Privilegija... Ministar leti biznis klasom
Privilegija... Ministar leti biznis klasom

A letovanje - 2.000 € po osobiKemer je čuveno, mondensko tursko letovalište poznato po luksuzu i kristalnom moru. Najjeftiniji aranžman u hotelu s četiri zvezdice je oko 650 evra do 1.100 evra, dok smeštaj u hotelu s pet zvezdica ide i do 2.000 evra po osobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track