STRAH OD MINISTARKE: EPS najavila da će ispraviti sve probleme
Foto: Marina Lopicic

Kontrola urodila plodom

STRAH OD MINISTARKE: EPS najavila da će ispraviti sve probleme

Društvo -
Ministarka Mihajlović je ukazala da EPS nije otklonila sve propuste i probleme u vezi s računima za struju i reprogramiranjem dugova, koji su doveli do gužvi na šalterima

BEOGRAD - Gužve pred šalterima Elektroprivrede Srbije (EDB), koje je ranije, u Masarikovoj ulici, posetila ministarka energetike Zorana Mihajlović i na njih iznela ozbiljne zamerke, biće rešene u saradnji sa direktorom te distribucije Zoranom Rajovićem, saopštila je EDB.

Ministarka Mihajlović je ukazala da EPS nije otklonila sve propuste i probleme u vezi s računima za struju i reprogramiranjem dugova, koji su doveli do gužvi na šalterima. Iz EPS saopštavaju da su gužve na šalterima smanjene posle odluke tog preduzeća da prebaci preplaćeni novac sa računa za struju, koje su građani imali kod distribucija, na račune novog preduzeća "EPS Snabdevanje".

Novoformirano preduzeće "EPS Snabdevanje" je od 1. jula zaduženo za javno snabdevanje potrošača strujom i šalje račune za struju. "Direktori EPS-a predano rade na otklanjanju svih problema i teškoća nastalih razdvajanjem tih delatnosti", navodi se u saopštenju.

IZ EPS navode da se u tom preduzeću nedeljno održavaju sastanci o radu "EPS Snabdevanja" kao i dnevni brifinzi o svim problemima na terenu. Kako navode, rad šalterskih službi je ojačan tokom vikenda, a rok za ostvarenje popusta produžen je sa 20. na 25. u mesecu. Iz EPS obećavaju da će svi problemi biti otklonjeni u najkraćem roku i da građani neće biti oštećeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track