RASKRINKAVANJE SLUŽBENOG LAŽOVA: I Toma Fila demantovao Informer
Foto: Fonet

Izmišljotine režimskog urednika

RASKRINKAVANJE SLUŽBENOG LAŽOVA: I Toma Fila demantovao Informer

Društvo -
Poznati advokat oštro je demantovao još jednu u nizu izmišljotina i manipulacija koje je beskrupulozni Vučićević izneo u svom službenom glasniku

BEOGRAD - Advokat Toma Fila oštro je demantovao Informer, koji se bavi isključivo lažima i manipulacijama.

- Nisam rekao da je hitno potrebno ispitati sve nevraćene kredite Kurira, kao i da je specijalni tužilac Miljko Radisavljević tu istragu sprečavao do sada. Pričao sam načelno o tome da u državi mora da postoji sistem koji će regulisati poslovanje medija, kako bi se tačno znalo ko su vlasnici, da li imaju dugovanja i kolika. To se ne odnosi samo na Kurir. To što sam rekao važi za sve. Ja sam advokat i nikoga ne optužujem unapred. Kao što je Kurir dokumentacijom pokazao da nema dugovanja, tako bi i svi drugi to trebalo da urade - zaključuje Fila.

Podsetimo, Dragan J. Vučićević, koji se predstavlja kao moralna gromada srpskog novinarstva, u jučerašnjem broju službenog glasnika Informer brutalno je slagao i izmislio reči Tome File.

- Miljka je postavio DS i zato dosad nije pokretao tu priču o RBV i Kuriru - navodno je rekao Fila, što je ovaj advokat demantovao.

Ovo je samo jedna od dokazanih laži beskrupuloznog Vučićevića koju je Kurir raskrinkao u prethodnom periodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track