Najnovije vesti

Dođite na humanitarnu novogodišnju priredbu savremenih gimnazijalaca
Foto: Promo

Besplatan ulaz

Dođite na humanitarnu novogodišnju priredbu savremenih gimnazijalaca

Edukacija

Povodom predstojećih praznika, učenici Savremene gimnazije organizuju svečanu novogodišnju priredbu u sredu, 21. decembra, u Centru za kulturu „Vlada Divljan” (nekadašnja UK „Palilula”), s početkom u 18 časova.

Oni će tom prilikom premijerno izvesti predstavu San novogodišnje noći, i kroz humanitarnu akciju pomoći onima kojima je najpotrebnije.

 

Ali to nije sve! Savremeni gimnazijalci pozivaju i vas da sa njima stvarate novogodišnju čaroliju.

Prijavite se i preuzmite karte besplatno!

Šekspirova dela u modernoj interpretaciji

Na predstavi San novogodišnje noći videćete kako izgleda kada se srednjoškolci poistovete sa junacima Šekspirovih drama, saznaćete koliko se pronalaze u Hamletovim preispitivanjima, Otelovoj ljubomori i da li je njihova tinejdžerska romansa jaka kao i ljubav Romea i Julije.

Ako ste mislili da dela najpoznatijeg engleskog pisca i dramaturga svetskog glasa mogu da iznesu samo profesionalni glumci, prevarili ste se, jer će savremeni gimnazijalci pokazati da i glumci amateri mogu da zablistaju na daskama koje život znače.

Nesebičan i human gest za dečji osmeh

Tokom večeri, imaćete priliku da se družite i učestvujete u velikoj humanitarnoj akciji na kojoj ćete moći da kupite unikatne novogodišnje sveće i ukrase, koje su savremeni gimnazijalci pravili tokom prvog polugodišta. Svoju kreativnost učenici su iskoristili za osmišljavanje prazničnih poklona, čijom prodajom žele da sakupe sredstva i doniraju ih u humanitarne svrhe.

Svi zainteresovani mogu kupiti praznične aranžmane u holu Centra za kulturu „Vlada Divljan” neposredno pred početak priredbe, a škola će sva prikupljena sredstva donirati onima kojima je pomoć najpotrebnija. 

Budite i vi deo savremene novogodišnje čarolije

Rezervišite svoju kartu na vreme OVDE i obezbedite sigurno mesto u publici. Karte možete podići u prostorijama Savremene gimnazije na Vračaru, Ulica Šumatovačka 45.

Potvrdite svoj dolazak samo ako ćete zaista i doći, kako ne biste nekom drugom uskratili uživanje u neobičnom doživljaju koji za sve nas pripremaju savremeni gimnazijalci. 

Uokvirite u svom kalendaru sredu, 21. decembar, za posetu Centru za kulturu „Vlada Divljan”, pokažite svoju velikodušnost, osetite prazničnu čaroliju i učinite dobro delo.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...