Najnovije vesti

Steve Lok na DIGITAL DAY konferenciji
Foto: Promo

Steve Lok na DIGITAL DAY konferenciji

Edukacija

Kada govorimo o digitalnom i interaktivnom marketingu, najveća i najznačajnija regionalna konferencija, koja se po sedmi put održava u Beogradu je Digital Day. Konferencija će se održati 16. maja 2017. godine u Domu omladine pod nazivom "Connected Shopper“, a govoriće se o korisničkim iskustvima i trgovini putem interneta.

Eminentni predavači iz najboljih svetskih kompanija i razvijenih tržišta upoznaće posetioce sa aktuelnim industrijskim trendovima, najboljim metodama, praksom i iskustvima iz oblasti digitalnog marketinga. Paralelno sa predavanjima na konferenciji će se održavati i paneli u kojima će učestvovati stručnjaci iz zemlje i regiona.

Steve Lok, direktor za marketinške tehnologije i operacije renomiranog magazina The Economist, biće jedan od predavača na ovogodišnjoj Digital Day konferenciji. Steve je svoju karijeru započeo kao web programer devedesetih sa svojim IT startap projektom za zdravstvenu zaštitu, nakon čega je vodio nekoliko projekata, dok se 2012. godine nije priključio The Economist timu. Na trenutnoj poziciji je nešto više od godinu dana i vodi tim ljudi koji se bavi modernim digitalnim marketingom i oživljava nove medijske koncepte. 

Od ovogodišnjih predavača koji će na Digital Day 2017 konferenciji podeliti svoja znanja i iskustva sa posetiocima tu su i Katarzyna Paliwoda iz kompanije Facebook, Jonathan Francis iz Google kreativnog tima "The ZOO" i Hossein Houssaini iz marketinške agencije Havas. Iz regiona na bini ovogodišnje Digital Day konferencije naći će se i Mitja Tuškej, izvršni direktor marketinške agencije Direct Media Komunikacije, Stevan Ranđelović, savetnik za EU politike i korporativne komunikacije EACA i mnogi drugi.

Informacije o ostalim predavačima i sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije, a sva aktuelna dešavanja i novosti možete pratiti putem Facebook stranice. 

O IAB SRBIJA

Interactive Advertising Bureau Serbia je udruženje koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe.

IAB Serbia je u potpunosti posvećen konstantnom razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog tržišta, pružanjem adekvatnih edukativnih sadržaja svim zainteresovanim stranama, omogućavanjem veće transparentnosti tržišta i promocijom evropskih IAB vrednosti na lokalnom nivou.

 

IAB sajt, Facebook, Twitter, LinkedIn

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...