Uvek dostupni: Forma Ideale web shop osvojio kupce širom Srbije!
Foto: Promo

Osavremenite svoj biznis, a kupcima olakšate izbor i uštedite vreme

Uvek dostupni: Forma Ideale web shop osvojio kupce širom Srbije!

Forma Ideale -

Za poslednje četiri godine trgovina preko interneta porasla je za 302 odsto, a statistika i podaci NBS pokazuju i da je samo tokom prošle godine na taj način kupovalo oko 1,8 miliona naših građana i to najviše odeću i sportske proizvode, ali i nameštaj, igračke, proizvode za domaćinstvo.

Značajno povećanje obima trgovine preko interneta ne čudi: Internet je odavno bezbedno mesto za kupovinu, a prednosti ovakvog vida elektronske trgovine, više su nego očigledne. Najznačajnija je sigurno ušteda vremena. Dodatna pogodnost je što vam je pristup omogućen 24 sata dnevno 365 dana godišnje.

Pristup internet prodavnici 24/7

Kompaniji Forma Ideale veoma je važno da svojim kupcima maksimalno olakša kupovinu. Oni, osim u u više od 30 gradova širom Srbije, sve proizvode mogu kupovati i u Forma Ideale internet prodavnici, gde kupovina nikada nije bila lakša i brža.

Za početak potrebno je da se registrujete, jednostavnim popunjavanjem formulara. I to je jedini uslov nakon koga možete iz udobnosti svog doma birati omiljene komade nameštaja. Svaki komad kupljen u Forma Ideale internet prodavnici biće vam isporučen besplatno, bez obzira na njegovu veličinu ili cenu. Takođe, svi onlajn kupci mogu da biraju adresu u Srbiji na koju žele da im nameštaj bude dopremljen.

Na sajtu su takođe navedene i detaljne specifikacije svakog proizvoda, tako da nema bojazni da ćete negde pogrešiti, a robu koju kupite u Forma Ideale internet prodavnici, možete platiti pouzećem, čekovima (i do na 12 rata bez kamate), platnim karticama, putem uplatnice, ali i Forma Ideale vaučerima, a ukoliko vam tako više odgovara, možete kombinovati i do četiri načina plaćanja.

foto: Promo

Omiljeni brend na internetu

Da brojne mogućnosti koje Forma Ideale pruža onlajn kupcima, kao i nastojanje da se izađe u susret svim njihovim željama, protošači zaista cene svedoči I podatak da je, kao kruna za 25 godina uspešnog rada ove kompanije, na desetoj jubilarnoj dodeli priznanja “Moj izbor“, Forma Ideale proglašena za omiljeni domaći brend među korisnicima interneta u 2020. godini i to u konkurenciji od oko hiljadu brendova i proizvoda iz Srbije u 27 kategorija.

- Drago nam je da smo, nakon prošlogodišnjeg priznanja “Moj izbor” za omiljeni domaći brend među proizvođačima nameštaja, u godini u kojoj obeležavamo četvrt veka postojanja, upravo od potrošača ponovo dobili ovu nagradu - izjavio je Aleksandar Ružesković, direktor marketing sektora kompanije Forma Ideale, i dodao da “ovo priznanje predstavlja potvrdu ne samo da imamo kvalitetne proizvode atraktivnog dizajna, već i da smo primenom novih tehnologija i prilagođavanjem naših proizvoda i usluga konceptu on line kupovine, uspeli u nameri da ti proizvodi budu dostupni što većem broju potrošača širom Srbije”.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track