Ambijent bez greške – dizajnirajte svoj dom na klik
Foto: Promo

Ambijent bez greške – dizajnirajte svoj dom na klik

Forma Ideale -

U godini kada proslavlja 25. rođendan, kompanija Forma Ideale je krenula korak dalje i kreirala novu, zabavnu, ali i izuzetno korisnu formu koja je dostupna na YouTube platformi, pa na taj način omogućila i onim, više vizuelnim tipovima među nama, da pronađu idealna rešenja i dinamične predloge za uređenje doma! Pored saveta za uređenje životnog prostora, koje smo do sada mogli da pratimo na blogu, dizajnerski saveti se mogu pronaći i na Forma Ideale VLOGU!

Nova video forma, poznatija među korisnicima YouTube-a kao VLOG (video blog) od velike je pomoći ukoliko želite da proširite svoja znanja o stilovima uređenja enterijera, odabiru boja i materijala, uklapanju dekoracije, ali i da nam otkrije male trikove koji mogu da naprave velike razlike prilikom uređenja doma. Svi ovi sadržaji sada su dostupni na Forma Ideale You Tube kanalu.

foto: Promo

Prvi vlog „Boje našeg doma“ prikazuje predloge za enterijere koje definiše boja i tako ih oslikava kao dinamične, poput kombinacije regala PRATO sa ljubičastim i regala LENS sa sivim zidom. Međutim, ljubitelji mirnijih enterijera će ipak više voleti koloritno svedene kombinacije poput regala ROSSO i ležaja SVEN.

foto: Promo

Sve karakteristike, veoma atraktivnog, industrijskog stila mogu se pronaći u drugom vlogu „Industrijski stil – “nedovršen”, a savršen“, čiji glavni komadi nameštaja dolaze iz sistema elemenata SARDINIA. Ovakav, malo hladniji stil dnevne sobe, može se “utopliti” ugaonom garniturom BELKANTO, a što se tiče postizanja balansa u trpezariji, idealno je rešenje da komade koji imaju odlike industrijskog stila, kao što su trpezarijski sto OSCAR i trpezarijska stolica TC-1991 najbolje rešenje je dekorativno ili začinsko bilje u obilju!

U trećoj epizodi Vloga "Neprolazna klasika" očekuju vas predlozi za uređenje doma u klasičnom stilu, koji nikada ne izlazi iz mode. Pogledajte kako da elemente tipičnog predstavnika ovog stila, sistema KORA, u beloj ili braon boji, kombinujete sa udobnim tapaciranim nameštajem, poput garniture PLEASURE i ČESTER.

foto: Promo

Dinamično ili mirno, industrijski ili toplo, ili pak klasično elegantno – dileme su čijem rešavanju je, već 25 godina, posvećen profesionalni tim Forma Ideale. Na nama je samo da izaberemo komade nameštaja, jer za svaki izbor postoji „Formina“ idealna kombinacija.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track