Nova zvezda u vašem domu – unesite energiju i strast u svoj životni prostor!
Foto: Promo

Nova zvezda u vašem domu – unesite energiju i strast u svoj životni prostor!

Forma Ideale -

Svakog dana određeno vreme provodimo u spremanju obroka za naše najdraže i nas. Kako bi taj obrok bio zdrav, a u isto vreme ukusan i jedinstven, potrebno je da se uloži mnogo truda, ali i ljubavi. Da bi se svaki od ovih „sastojaka“ pojavio u zadovoljavajućoj dozi, ključna i polazna tačka je ambijent u kome kuvamo. Kada nam budžet ne dozvoljava da nova kuhinja bude deo našeg doma, važno je da onu postojeću održavamo čistom i urednom. Ali, ukoliko smo u mogućnosti i već dugo planiramo da zamenimo kuhinjski ambijent, kuhinja LIVIA može biti velika i lepa promena.

Ono što na prvi pogled dolazi do izražaja i što će u ovoj sezoni u dizajnu enterijera dobiti pet minuta svoje slave jeste nijansa „amberglow“, poznatija kao narandžasto-bakarna. Pored boje kojom zasenjuje i privlači poglede, još neki od atributa ove kuhinje jesu i jednostavne forme koje ne odlaze u istoriju, baš kao i spoj tradicionalnog i modernog dizajna.

Kuhinja LIVIA se ističe kombinacijom opak bele i bakar mat folije, koja predstavlja moderni inovativni dizajnerski koncept. Osmišljena da zadovolji funkcionalne zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera, može se pohvaliti jednokrilnim i dvokrilnim visećim elementima, zastakljenim i zatvorenim, donjim dvokrilnim elementima, kao i elementom sa funkcionalnim fiokama koje pružaju dovoljno prostora za odlaganje posuđa. Funkcionalnost se još ističe i velikom radnom površinom za kojom žude svi oni koji kuvanje doživljavaju kao ljubav i avanturu. Poseban benefit je mogućnost dodatne kupovine elementa kuhinje LIVIA G60 A, namenjen opremanju kuhinja koje imaju potrebu za ugradnom tehnikom, poput aspiratora.

foto: Promo

Posebna pažnja se, kako kažu dizajneri enterijera Forma Ideale, posvećuje i faktoru estetike, pa je tako akcenat na bakar folijama na visećim delovima, naspram belih radnih delova što zajedno daje vrlo skladan izgled kako kuhinje, tako i trpezarije koja se često nalazi u sklopu iste prostorije.

Pored estetike, bakarna boja garantuje i osećaj topline, ali i određenu dozu elegancije i luksuza. Takođe, prateći psihološki uticaj boja, narandžasto-bakarna boja podstiče na aktivnost i povećava osećaj spremnosti za nove poduhvate. S obzirom na to da gastronomija upravo to i traži od nas, kuhinja LIVIA predstavlja „pun pogodak“ za nove ideje. Zato, ukoliko volimo da kuvamo i eksperti smo u pravljenju neodoljivih specijaliteta, vreme je da izaberemo našeg novog „narandžastog pomoćnika“ i prepustimo se pozitivnim vibracijama.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track