Suzana Perić, kandidat liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" na Zvezdari: SNS se uspešno zalaže za rodnu ravnopravnost
Foto: Pink.rs

IZBORI2020

Suzana Perić, kandidat liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" na Zvezdari: SNS se uspešno zalaže za rodnu ravnopravnost

Izbori 2020 -

Rezultati borbe za bolji položaj žena u društvu su više nego očigledni, navela je ona.

Modna kreatorka Suzana Perić, kandidat izborne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za odbornika u Skupštini GO Zvezdara poručila je danas da se Srpska napredna stranka godinama unazad zalaže za rodnu ravnopravnost i unapređenje položaja žena, a da su rezultati očigledni.

- Naš moto je „Zajedno pobeđujemo jer smo deo istog tima“. Odgovorno tvrdim da se politika predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke godinama zalaže za rodnu ravnopravnost, za poštovanje i unapređenje ljudskih prava, za bolji položaj žena, pa je tako žena konačno dobila mesto u društvu koje joj pripada – rekla je Perić i dodala:

Sve veći broj dama pokreće svoje biznise, rešava značajna društvena pitanja, obavlja podjednako dobro svoj posao kao i muškarci, počinje da veruje u svoje sposobnosti i svojim vrlo uspešnim rezultatima pokazuje svoju vrednost, kretivnost i znanje. Ja sam jedna od njih!

Istakla je da su rezultati politike koju vode predsednik Srbije i SNS, jasni i neosporni.

- Oskar Vajld je rekao da je uspeh kao nauka – ako stvorite prave uslove, dobićete rezultate. Odgovornom politikom koju SNS vodi iz godine u godinu, stvaraju se uslovi vidljivih, merljivih rezultata – rekla je Perić i pozvala Zvezdarce da 21. juna svoj glas daju Srpskoj naprednoj stranci..

- Izbori su 21. juna, a moj izbor je broj 1! Dragi Zvezdarci, neka to bude i vaš izbor – poručila je ona.

(Foto: Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track