ALEKSANDAR VULIN: Niko nikada nije toliko isprljao politiku kao Đilas
Foto: Pokret socijalista

skup omladine ps

ALEKSANDAR VULIN: Niko nikada nije toliko isprljao politiku kao Đilas

Izbori 2020 -

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je prisustvovao skupu koji je organizovala beogradska omladina njegove partije.

Vulin je u razgovoru sa omladinom PS-a poručio da niko nikada nije toliko isprljao politiku kao Đilas i dodao da Đilas i njegovi mediji danima napadaju Danila Vučića, dete koje nikome ništa nije nažao učinilo.

- Hajka na predsednikovog sina Danila ne prestaje. Đilasovi mediji i partije besramno pljuju dete koje nikome ništa nije nažao učinilo i koje nije prekršilo ni jedan zakon. Prijatelji osuđenih narko dilera Đilas, Tepićeva, Obradović napadaju porodicu Vučić, a borci za legalizaciju droga iz nevladinih organizacija bez i jednog dokaza optužuju, vređaju i od dece prave kriminalce. Niko nikada nije toliko isprljao politiku kao Đilas i njegovi mediji i partije- rekao je Vulin prilikom obraćanja omladini svoje stranke.

foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

Omladina Pokreta socijalista poziva sve mlade građane Srbije da izađu na izbore i da 21. juna podrže listu koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zato što je to jedina lista i jedina opcija kojoj je iskreno stalo da mladi ostanu u Srbiji, da rade u Srbiji i zasnivaju svoje porodice.

Mladi Srbije ni ovog puta neće propustiti priliku da kažu da su na strani onih koji stvaraju i grade, a ne na strani onih koji mrze i ruše.

Omladina će 21. juna pokazati da je za predsednika Vučića, da je za modernu, nezavisnu, socijalno pravednu zemlju.

Zajedničkim radom i patriotizmom stvaramo jaku, stabilnu zemlju, iz koje mladi ljudi ne odlaze i ne beže kao što su to činili nakon 5.oktobra, kada su na vlasti bili oni koji su slagali mlade, a sreću i bogatstvo doneli samo sebi.

Omladina Srbije čvrsto stoji uz Vučića i veruje svom predsedniku, kaže se u saopštenju PS.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track