TO ŠTO JE PARTIZANOVAC I MOJ PRIJATELJ NEĆE MU POMOĆI NA IZBORIMA: Dačič o Vujoševićevoj kandidaturi za gradonačelnika Beograda
Foto: Beta Miloš Miškov, Starsport©

izbori 2022

TO ŠTO JE PARTIZANOVAC I MOJ PRIJATELJ NEĆE MU POMOĆI NA IZBORIMA: Dačič o Vujoševićevoj kandidaturi za gradonačelnika Beograda

Izbori 2022. -

Lider Socijalističke partije Srbije i predsednik Narodne skupštine u tehničkom mandatu Ivica Dačić smatra da neće biti nikakvih iznenađenja na predstojećim izborima i naglašava da očekuje ubedljivu pobedu.

Dačić se osvrnuo i na kandidaturu proslavljenog košarkaškog trenera Duška Vujoševića za gradonačelnika Beograda.

Duško Vujošević, Partizan
foto: @starsport

- Duško Vujošević je moj prijatelj, to je politički njegova stvar, neću glasati za njega. Svako ima pravo na svoja politička prava. Ja tu nikog ne bih diskriminisao - rekao je Ivica Dačić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Dačić je istakao da svako ima pravo da bira i da bude biran.

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

- Svako neka se bori na svoj način. Mislim da to što je partizanovac neće uticati na to da mu ja dam glas. Možda bi on mogao da razmisli da glasa za Tomu Filu odnosno za moju parlamentarnu listu - rekao je u šali Ivica Dačić.

Podsetimo, nosilac liste za parlamentarne izbore Socijaldemokratske partije (SDS) je njen predsednik Boris Tadić, dok je košarkaški trener Duško Vujošević kandidat za gradonačelnika Beograda.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

15:52

MOVSESIJAN: Izlaznost će odrediti pobednike izbora u Srbiji ŠORMAZ: Movsesijan bi imao veće šanse na izborima nego Boris Tadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja