BEOGRAD BEZ GUŽVI: Antić u Rakovici najavio završetak spoljne magistralne tangente koja će rasteretiti saobraćaj u Beogradu
Foto: Tanjug Dimitrije Goll

socijalisti u kampanji

BEOGRAD BEZ GUŽVI: Antić u Rakovici najavio završetak spoljne magistralne tangente koja će rasteretiti saobraćaj u Beogradu

Izbori 2022. -

Socijalisti su danas organizovali predizborni skup u Rakovici na kojem se građanima obratio potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić. On je poručio da Beograd predstavlja najveće gradilište u jugoistočnoj Evropi i da je SPS svojim energijom i velikim trudom dao snažan doprinos razvitku glavnog grada. Kako je naglasio, socijalisti su spremni da i dalje preuzimaju odgovornost za dalji razvoj Beograda.

- Za svaki deo grada Beograda imamo jasne planove zato što mi za Beograd živimo, mi Beograd razumemo i znamo šta je to neophodno Beogradu. Beograd ima gotovo dva miliona stanovnika i zato moramo i dalje da razvijamo saobraćajnu infrastrukturu. Jedan od bitnijih infrastrukturnih projekata tiče se i građana Rakovice, a to je nastavak radova na delu spoljne magistralne tangente na deonici Borska - petlja "Lasta". To će biti jedna nova moderna saobraćajnica visokog profila koja će rastereti pre svega gradske delove i time značajno ubrzati saobraćaj u Beogradu - objasnio je Antić.

Aleksandar Antić
foto: SPS

On je naglasio i da su SPS i njegov lider Ivica Dačić spremni da svim svojim znanjem nastave da rade za građane Srbije i Beograda. Okupljenim građanima na Vidikovačkoj pijaci obratio se i kandidat za narodnog poslanika prof. dr Vladimir Đukić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track