Najnovije vesti

"NEKAD SMO IGRALI BOLJI ŽIVOT, A DANAS GA ŽIVIMO" Stigla podrška i ovih poznatih ličnosti - Vučić podelio njihove poruke (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

"NEKAD SMO IGRALI BOLJI ŽIVOT, A DANAS GA ŽIVIMO" Stigla podrška i ovih poznatih ličnosti - Vučić podelio njihove poruke (VIDEO)

Izbori 2023 -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu poruke podrške koje su brojne uticajne ličnosti pružile listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Akademik Vladimir Kanjuh istakao je da će većinska Srbija glasati za SNS i Aleksandra Vučića, jer su, kako je istakao, dali jake dokaze o svom uspešnom radu.

Glumica Lidija Vukićević istakla je da smo nekada igrali bolji život, a danas, danas ga živimo.

Dekan Fakulteta za sport Nebojša Čokorilo rekao je da ne bi mogli da otvorimo ovoliki broj novih savremenih fitnes klubova.

Red. prof. Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Dragana Latković istakla je da su obnovljeni i izgrađeni novi studentski domovi.

Viši naučni saradnik dr Milan Lukić naglasio je da je danas zaista ponos biti naučni saradnik u Srbiji.

Reditelj Jug Radivojević rekao je da kultura zauzima visoko mesto u našem društvu.

VD direktora Kliničkog centra Srbije prof. dr Milika Ašanin rekao je da je jasno da je opstalo, kao i da će biti unapređeno srpsko zdravstvo.

Naučni savetnik specijalista mikrobiologije dr Vesna Đorđević istakla je:

- Nama istraživačima je omogućeno da postignemo vrhunske rezultate.

Direktor Klinike za pulmologiju Univerzitetski klinički centar Srbije ass. Dr Sci. Mihailo Stjepanović istakao je zašto treba da se glasa za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane.

- Za bolnice, za zdravu naciju.

Klinički embriolog GAK "Narodni front" Ana Jeremić istakla je da Srbija izdvaja velika sredstva kako bi pomogla svima koji žele da postanu roditelji.

Bivši sportista Željko Rebrača istakao je da postoji jasan program u razvoju sporta.

Prof. Medicinskog fakulteta u Beogradu, rukovodilac klinike za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Prof. dr Svetlana Vujović istakla je: "Da Srbija bude najlepše mesto za život".

Prof. neurologije Medicinskog fakulteta u Beogradu Jelena Drulović istakla je da treba da se radi još mnogo.

Majka dece sa retkom bolešću Milica Perić rekla je: "Zbog moje dece, ali i druge dece koja imaju retku bolest Srbija ne sme da stane".

Pisac Marko Krotić takođe je istakao da Srbija ne sme da stane.

- Srbija ne sme da stane. Živela Srbija! - napisao je predsednik u objavi na svom Instagram nalogu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Predizborni skup liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track