IZBORI OD PRESUDNOG ZNAČAJA! Nakon predaje izborne liste oglasila se i SNS: "Ili idemo napred ili se vraćamo u prošlost" (VIDEO)
Foto: Kurir

IZBORI OD PRESUDNOG ZNAČAJA! Nakon predaje izborne liste oglasila se i SNS: "Ili idemo napred ili se vraćamo u prošlost" (VIDEO)

Izbori 2024 -

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević predao je danas u 12.00 sati Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" za izbore za narodne poslanike.

SNS je tako prva stranka koja je predala izbornu listu RIK-u, uz koju je dostavila i 92.637 potpisa podrške građana.

1 / 10 Foto: Nenad Kostić

Takođe, predsednik izvršnog odbora SNS Darko Glišić predao je danas Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) listu „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane“ za izbore u Beogradu, te je SNS je prva stranka koja je predala izbornu listu uz 18.836 potpisa podrške građana, a prvi na listi za grad Beograd je Aleksandar Šapić.

Srpska napredna stranka oglasila se sada na zvaničnom Instagram proflilu, i u objavi navela da su predstojeći izbori zakazani za 17. decembar od presudnog značaja.

- Izbori koji se održavaju 17. decembra su presudni za Srbiju. Tada odlučujemo da li ćemo nastaviti da idemo napred ili ćemo se vratiti u prošlost - stoji u opisu video snimka u kome ministri, građani i brojne istaknute ličnosti pružaju podršku SNS.

- Zato su ovi izbori važni, zato Srbija ne sme da stane!

Kurir.rs

Bonus video:

03:20

POSTOJAO JE SPORAZUM IZMEĐU VLASTI I OPOZICIJE?! Vuletić otkrio u koje 3 situacije se raspisuju VANDREDNI IZBORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track