"VAŽNO JE DA 17. DECEMBRA BUDEMO JEDINSTVENI I DA RAZUMEMO KOLIKO SU BITNI IZBORI!" Vučević posetio selo Pivnice
Foto: SNS

"VAŽNO JE DA 17. DECEMBRA BUDEMO JEDINSTVENI I DA RAZUMEMO KOLIKO SU BITNI IZBORI!" Vučević posetio selo Pivnice

Izbori 2024 -

Ministar odbrane Miloš Vučević zajedno sa članom Predsedništva SNS Goranom Vesićem i prvom na listi Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane, Dušankom Golubović, razgovarao je danas u Pivnicama sa građanima opštine Bačka Palanka.

Miloš Vučević
foto: SNS

- Važno je da 17. decembra budemo jedinstveni i da razumemo koliko su bitni predstojeći izbori. Кada jedna porodica gradi kuću, zove na mobu, dođu rođaci i prijatelji i treba vremena da se izgradi kuća, a kada palikuća dođe potrebno je svega nekoliko minuta da sve zapali i uništi.

1 / 5 Foto: SNS

Tako je isto i sa državom, Srbija je naša kuća. Sa jedne strane imamo našu listu Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane i Aleksandra Vučića, a sa druge strane sve ostale liste i Dragana Đilasa i neće im biti problem da se svi ujedine.

- Uradili smo puno i nećemo stati, a meštani opštine Bačka Palanka to znaju. 17. decembra ujedinjeni bez obzira koje smo nacije i nacionalnosti, zbog naše dece, zbog naše jedine otadžbine, nikada pokorene Srbije broj 1 - Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane! U pobede!!! Živela Srbija - poručio je Vučević.

Kurir.rs

Bonus video:

00:52

Miloš Vučević i Ljubica Vraneš sa građanima Savskog venca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track