"NIJE SAMO NESTOROVIĆ, TO JE CEO POKRET" Analitičari procenjuju zašto je lista predvođena doktorom dobila VELIKI BROJ GLASOVA
Foto: Petar Aleksić

KURIR TV

"NIJE SAMO NESTOROVIĆ, TO JE CEO POKRET" Analitičari procenjuju zašto je lista predvođena doktorom dobila VELIKI BROJ GLASOVA

Izbori 2024 -

Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" doktor Branimir Nestorović izjavio je da je taj pokret postao relevantna politička snaga, da neće praviti koalicione sporazume u Beogradu i obećao, da neće izneveriti ljude koji su glasali za tu listu.

Dejan Miletić, iz Centra za proučavanje globalizacije, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde se osvrnuo na izbornu listu "Mi - glas iz naroda".

- Najveći pobednici posle SNS-a, su „Mi - glas iz naroda - Branislav Nestorović". To je pokret u stvari. Tu nije samo Nestorović. Ima i nekoliko analitičara koje su nama dobro poznati, koji smo imali prilike da se s njima srećemo i oni su žestoko, opredeljeni. Imaju svoju glavu, misle slobodno i ljudi nekako prepoznaju u njima alternativu. Kažu, ovo je diplomatija, neka strategija, tu se nadmudruju sa strancima, ja hoću da se lupi o sto, ali neću da se lupa o sto za Ruse, Amerikance, nego za Srbiju. I tu se prepoznaju u stvari neki autonomni srpski glas. Ima osnova u tom smislu - rekao je Miletić.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Politički analitičar Branko Radun takođe je bio gost emisije Puls Srbije gde se dotakao prošlogodišnjih izbora.

- Nestorović jeste nov u smislu toga što se kandidovao, ali je on već bio na listama. U vreme korone je bio vrlo popularan. Na prošlogodišnjim izborima, postojale su analize da bi Nestorović osvojio 9% da se kandidovao za predsednika. Tako da on i nije neko iznenađenje - tvrdi Radun.

01:17

DA LI JE NESTOROVIĆ ZAKASNIO ZA IZBORE? Analitičar tvrdi: Da se kandidovao za predsednika prošle godine REZULTAT BI BIO NEPOJMLJIV

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:58

Branimir Nestorović reagovao na prelaženje cenzusa njegove liste.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track