Moderno predsoblje po svačijem ukusu, za najlepšu dobrodošlicu
Foto: Promo

Moderno predsoblje po svačijem ukusu, za najlepšu dobrodošlicu

Forma Ideale -

Kako nam je važan prvi utisak prilikom upoznavanja neke osobe, tako nam sliku o celom domu pokazuje prvi momenat nakon što kročimo u predsoblje. Baš iz ovog razloga, bitno nam je da predsoblje, koje je ogledalo doma, bude estetski lepo, ali i funkcionalno i da svojom energijom poželi lepu dobrodošlicu svima koji u njega ulaze.

Bez obzira na to što su predsoblja često mali prostori, naša očekivanja su opravdano velika jer uvek želimo da spojimo i lepo i korisno. Međutim, nije nemoguće pomiriti ove zahteve jer je samo važno da odaberemo prave elemente koji će maksimalno iskoristiti prostor.

moderno predsoblje
foto: Promo

Ako želite elemente predsoblja koji će se prilagoditi različitim stilovima, ali sa druge strane i obezbediti svu potrebnu funkcionalnost, elementi predsoblja ASTOR su pravo rešenje. Odlikuju ih vedre boje, savremena forma i potpuna upotrebna praktičnost elemenata. Dekor sivog hrasta i frontova presvučenih belom lak folijom, pruža mogućnost da ove elemente kombinujete sa ostalim modelima nameštaja raznovrsnog kolorita i teksture.

Prava kombinacija elemenata je veoma važna, kako prostor ne bi bio opterećen suvišnim elementima, bez obzira na to da li se radi o manjem ili većem predsoblju.

Element koji će vam obezbediti prostor za kačenje, kao i gornju policu za torbe i donju policu za cipele i jakne, je element predsoblja ASTOR P2. Takođe, mali čiviluk, poput čiviluka ASTOR CIV, koji poseduje mat kačilice i praktičnu policu za odlaganje dobrodošao je u vaš mali prostor. Donji element ASTOR KOM takođe je veoma praktičan jer se koristi za odlaganje obuće, ali ima i tapaciranu površinu, pa ga možete korititi i za sedenje prilikom obuvanja. Savršen dodatak ambijentu bi bilo ogledalo ASTOR OG M, koje bi zaokružilo celokupnu sliku predsoblja.

Dinamiku prostoru možete dati kombinovanjem elemenata predsoblja ASTOR sa zidovima u intezivnijim bojama, a ukoliko više volite hladne tonove možete ih kombinovati sa sivim zidom. U slučaju da ipak želite mirnije boje u svom domu, bela uvek može priskočiti u pomoć.

moderno predsoblje
foto: Promo

Dodatni detalji će dati i krajnju kombinaciju celom ambijentu, pa ukoliko želite još moderniji i atraktivniji prostor, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da to učinite uz prostirku koja će imati geometrijske motive. Takođe, svetlosti nikada dovoljno, pa je predlog da izaberete lampu za svoje predsoblje, koja će napraviti potpuno drugačiju atmosferu.

I mala predsoblja treba da se pohvale detaljima, pa je pored pletene korpe, koja će obezbediti dodatni prostor i dekoraciju, savet i da se posvetite zidovima, tako što ćete okačiti slike ili cveće, koje je uvek prelep dodatak.

Koju god kombinaciju elemenata da izaberete, sigurno nećete pogrešiti. Poslušajte svoje želje, osmislite svoj idealni ulaz u dom, pretvorite ga u realnost, a onda dozvolite da vam se svakog dana, prilikom izlaska ili ulaska u dom, izmami osmeh na lice.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track