Stanković: Ubica policajca pobegao na Kosmet
Foto: Marina Lopičić

Šef Koordinacionog tela za jug Srbije o ubistvu Gorana Đorđevića

Stanković: Ubica policajca pobegao na Kosmet

Politika -
Poznato je ime vozača koji je ubio Đorđevića i sada se samo čeka hapšenje tog čoveka, za koga se zna da je prešao na teritoriju Kosova, rekao je Stanković.

BEOGRAD - Saučesnik u pritvoru.Šef Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković izjavio je da se očekuje hapšenje čoveka koji je ubio policajca Gorana Đorđevića (44), da je poznato njegovo ime i da se nalazi na Kosovu i Metohiji!Nađen automobil- Poznato je ime vozača koji je ubio policajca Đorđevića kod Velikog Trnovca i sad se samo čeka hapšenje tog čoveka, za koga se zna da je prešao na teritoriju Kosova i Metohije. Ranije je uhapšen suvozač u „audiju“ Rešat Bajrami (40) iz Velikog Trnovca kod Bujanovca i određen mu je pritvor, a nađen je i automobil kojim je počinjen zločin - rekao je Stanković gostujući na RTS.On je naglasio da nisu svi stanovnici Velikog Trnovca preprodavci droge!- Policija ima podatke o tome ko su ljudi koji se kreću s one strane zakona, ali oni su veoma dobro organizovani i veoma dobro opremljeni. Ispada ponekad da su mnogo bolje organizovani i mnogo bolje opremljeni nego naše policijske i bezbednosne strukture - napomenuo je Stanković.Istraga ne prestajeU vranjskoj policiji potvrđeno je da inspektori danonoćno preduzimaju mere na rasvetljavanju okolnosti pod kojima je policajac Đorđević poginuo.- Policija je na tragu vozaču, a zatražena je i pomoć od Euleksa pošto postoje jasne indicije da je osumnjičeni pobegao na Kosovo i Metohiju. Očigledno je reč o krupnoj narko-zverki, a posebno upada u oči da je „audi“ nađen posle dva dana pored puta u blizini Malog Trnovca, gde non-stop prolaze automobili Žandarmerije i policije. Da je neposredno posle tragedije ostavljen tu, policajci bi ga odmah uočili - rekao je izvor Kurira.(E. K.)

Stradao na dužnosti... Đorđević
Stradao na dužnosti... Đorđević

Patrole u TrnovcuGovoreći o informacijama da policija ne ulazi u Veliki Trnovac, koji je označen kao važna stanica u distribuciji droge, Stanković je rekao da se u centru ovog mesta već nekoliko godina nalazi policijski punkt.- Kroz Trnovac svakodnevno prolaze pripadnici Žandarmerije i drugih bezbednosnih struktura, policija redovno prati šta se dešava na tom prostoru i nema dela teritorije u Srbiji na kojem ne mogu da intervenišu - rekao je Stanković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track