PAJTIĆEVA POLITIČKA PROSTITUTKA Vrebalov: Prodajem se za dva-tri miliona!
Foto: Nemanja Pančić

Posluišajte tajni snimak potpredsednika Skupštine Vojvodine

PAJTIĆEVA POLITIČKA PROSTITUTKA Vrebalov: Prodajem se za dva-tri miliona!

Politika -
Kad se prodam, brate, ja onda‚ oću da mi daš dva-tri miliona, i u p..ku materinu, otkrio demokrata ne znajući da se razgovor snima

BEOGRAD - Sve je na prodaju...Milivoj Miša Vrebalov, potpredsednik Skupštine Vojvodine i nekadašnji gradonačelnik Novog Bečeja, otvorio je dušu i priznao da je „drpao“ budžetski novac, kupovao odbornike, ali i da ima jasnu tarifu kad je o mitu reč. Vrebalov, koji je marta 2013. godine iz LDP prešao u DS i sada je jedan od najbližih saradnika pokrajinskog premijera Bojana Pajtića, kaže da se on ne prodaje za male pare, već da očekuje da mu legnu milioni kad to učini.- Ja se ne prodajem za sitne novce. Kad se prodam, brate, ja onda ‚oću da mi daš dva-tri miliona, i u pi.ku materinu - rekao je Vrebalov, što se čuje na snimku koji je osvanuo na Jutjubu pod nazivom „Miša Vrebalov u epizodi ‚Reč-dve o novcu i saradnicima‘“.Priznao da je „drpao“Osim što je otkrio svoju cenu, Vrebalov je priznao da bi mogao da odgovara i za muljanje s novcem iz državne kase u vreme kad je bio na čelu opštine Novi Bečej. Video-klip sadrži on što Verbalov govori i objašnjenje nepoznatog autora, koji pita da li se za ovo ide na sud ili u zatvor.- Nisam im‘o dovoljno para, je.i ga, da platim grejanje škole u Bočaru, Miloševu, Novom Bečeju i tako dalje, a na stavci za poljoprivredu imao sam pare. I onda, odatle sam drpao da bih to platio, i to je greška, i stvarno za to mogu da odgovaram. I paorima sam, kad su me jedno vreme prozivali, pa smo namestili skup, rekao: „Ljudi, vi ste potpuno u pravu“, to sve ide u onu klauzulu nenamenskog trošenja budžetskih sredstava. I to je tačno - izdeklamovao je Vrebalov, očigledno ne znajući da se razgovor snima.Autor snimka podseća na to da je Miša 2012. formirao većinu sa LSV, a onda sledi Vrebalov, koji kritikuje LSV i priznaje da je „kupovao“ odbornika.Kupovina poslanika- Ti znaš kakvi su ljigaši (ligaši, LSV). Oni su takvi, oni bi se uvek vratili, je.i ga, ovaj, kako se zove... Oni sad, da im kažete: „Ej, ajde dođ‘te i vi s nama i oni će doći.“ Dača pogotovo, ja o njemu nemam uopšte lepo mišljenje. Ali, kad sam jednom kupovao Srđana Glavaškog (bivši predsednik opštine Novi Bečej, prim. aut.), znači sledeći put će ga isto neko tako kupiti, ja to tako gledam - naveo je Vrebalov.

Dogovorio sa Vrebalovim da iz LDP pređe u DS... Bojan Pajtić
Dogovorio sa Vrebalovim da iz LDP pređe u DS... Bojan Pajtić

PretioUBIĆU TE KAO KERAInače, Vrebalovu ovo nije prvi ispad pošto je, kako je Kurir pisao još u avgustu prošle godine, pretio ubistvom bivšem koalicionom partneru Saši Šućuroviću Šući, aktuelnom predsedniku opštine Novi Bečej i predsedniku lokalnog LDP zato što je raskinuo koaliciju s DS i napravio vlast sa SNS.- Ja hoću da ovo funkcioniše! Ne bude li funkcionisalo, ubiću te kao kera! Neću ja, ali, hvala bogu, imam toliko da nekog platim. Neće te biti! - vidi se kako govori Vrebalov na snimku, takođe objavljenom na Jutjubu.

Milivoj VrebalovNE ZNAM O ČEMU GOVORITENa pitanje Kurira da prokomentariše ovaj skandalozni snimak, Milivoj Vrebalov nastavio je u svom stilu.- Ne znam o čemu govorite. Zovite nekog drugog, pa ga zaje.avajte! - bio je neprijatan Vrebalov.Na konstataciju da smo odgledali video na kojem on, između ostalog, govori da je spreman da se proda za milione, demokrata je uzvratio:- Kako vas više nije sramota?! Kako se boga ne stidite?! Nemojte više da me zovete!

http://www.youtube.com/watch?v=lv5ifPaWoLg

U Vašem listu danas pročitajte još

- UDELITE ZA SILIKONE: Prolaznici delili novac devojci da kupi veštačke grudi!- BRUKA: Razbojnici na slobodi jer je tužioca mrzelo da kuca na pisaćoj mašini!- NOVA ČISTKA U DS: Đilas smenjuje sve Tadićeve ljude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track