VUČIĆ: Baviću se izborima posle Brisela, vlada je sada zauzeta pregovorima sa EU!
Foto: Beta

Nemanjina 11

VUČIĆ: Baviću se izborima posle Brisela, vlada je sada zauzeta pregovorima sa EU!

Politika -
Vicepremijer ne zna da li bi nakon eventualnih izbora Ružić ostao u vladi, ali je potvrdio da će on biti u delegaciji Srbije na prvoj međuvladinoj konferenciji sa EU koja počinje sutra

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne želi da spekuliše da li će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori i dodao da je vlada zauzeta pripremanjem okvira za pregovore sa EU.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se za nekoliko dana baviti pitanjem vanrednih parlamentarnih izbora, budući da je pred Srbijom sutra važan dan u Briselu i da se svakodnevno suočava sa problemima koje je potrebno rešavati.

Vučić je u Vladi Srbije kazao da ne zna da li bi nakon eventualnih izbora ministar zadužen za evropske integracije Branko Ružić ostao u vladi, ali je potvrdio da će on biti u delegaciji Srbije na prvoj međuvladinoj konferenciji sa EU koja počinje sutra.

"Sutra je važan i veliki dan za Srbiju, da su neki drugi napravili taj rezultat, o tome bi se pričalo dva meseca unaprad, a onda tri meseca analiza posle toga. Mi to ne tražimo, gledamo u budućnost, ali smo u potpunosti koncentrisani na ono što će se zbivati sutra u Briselu", rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track