PROŠLI DALJE: RIK proglasile listu Dveri
Foto: Kurir

U susret izborima

PROŠLI DALJE: RIK proglasile listu Dveri

Politika -
RIK je tada izdao nalog podnosiocu liste da u roku od 48 sati za jednog kandidata dostavi overeno uverenje o prebivalištu, a za još jednog uverenje o državljanstvu, ne starije od šest meseci, što su "Dveri" učinile

BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) proglasila je večeras izbornu listu pokreta "Dveri" za parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart. Lista pod nazivom "Dveri-Boško Obradović" predata je u sredu, ali zbog nedostataka tada nije proglašena.

RIK je tada izdao nalog podnosiocu liste da u roku od 48 sati za jednog kandidata dostavi overeno uverenje o prebivalištu, a za još jednog uverenje o državljanstvu, ne starije od šest meseci, što su "Dveri" učinile Pokret "Dveri" sakupio je 14.353 ispravna potpisa građana koji podržavaju listu.

Republička izborna komisija do sada je proglasila osam izbornih lista za parlamentarne izbore - liste Srpske napredne stranke, koalicije SPS-PUPS-JS, Demokratske stranke Srbije, Liberalno-demokratske partije, Saveza vojvođanskih Mađara, Srpske radikalne stranke, Ujedinjenih regiona Srbije i Demokratske stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track