Palmina JS proslavila svoju slavu Sretenje
Foto: Nemanja Pančić

10 godina od osnivanja

Palmina JS proslavila svoju slavu Sretenje

Politika -
Dragan Marković izjavio da političari treba da budu jedinstveni u stavovima prema svetu i da, bez obzira što smo u predizbornoj kampanji, ne treba da kritikuju Srbiju jer to naša domovina, veoma uvažena i nikada popularnija u međunarodnim odnosima

JAGODINA - Rezanjem slavskog kolača, Jedinstvena Srbija obeležila je danas u Jagodini svoju slavu Sretenje i desetu godišnjicu od osnivanja.

Lider te stranke Dragan Marković izjavio je da političari treba da budu jedinstveni u stavovima prema svetu i da, bez obzira što smo u predizbornoj kampanji, ne treba da kritikuju Srbiju jer to naša domovina, veoma uvažena i nikada popularnija u međunarodnim odnosima.Stranke treba da sarađuju i moramo da vidimo šta svako od nas može da uradi za svoj grad i Srbiju, rekao je Marković i dodao da političari u kampanji treba da se takmiče izveštajima o radu i onim što nameravaju da rade, a kritika može da bude tek na trećem mestu.

Koalicija SPS-PUPS-JS ima sa čime da se pohvali, a verujem i ostale stranke. Kada u Jagodini završimo sa zapošljavanjem. pomoći ćemo i ostalim gradovima u Srbiji, rekao je Marković.On je izneo podatak da Jedinstvena Srbija ima 90.000 članova i učestvuje u vlasti u 90 gradova i opština.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track