Mihajlovićeva: Glas za SNS, glas za bolji život
Foto: Tanjug

SNS u Bačkoj Palanci

Mihajlovićeva: Glas za SNS, glas za bolji život

Politika -
Sigurna sam da kao što smo uspešno vodili zemlju, prethodnih godinu i po dana, tako brzo i efikasno možemo da sprovedemo predstojeće reforme, rekla je funkcionerka naprednjaka

BAČKA PALANKA - Glas za SNS (Srpsku naprednu stranku) je glas za novo radno mesto, za bolji život i za nastavak borbe protiv kriminala i korupcije, izjavila je danas potpredsednica te stranke Zorana Mihajlović.

Pozivajući građane Bačke Palanke i sve građane Srbije da daju poverenje SNS-u na predstojećim parlamentarnim izborima, Mihajlovićeva je poručila da će prioritet te stranke biti nastavak ekonomskih reformi i podrška otvaranju malih i srednjih preduzeća.

"Sigurna sam da kao što smo uspešno vodili zemlju, prethodnih godinu i po dana, tako brzo i efikasno možemo da sprovedemo predstojeće reforme", rekla je Mihajlović prilikom posete opštinskom odboru SNS-a u Bačkoj Palanci.

Reforme, kako je objasnila, znače razgovore o velikim projektima, reformisanje javnih preduzeća, Srbijagasa koji mora da mnogo efikasnije da posluje i znači podršku otvaranju maliih porodičnih i srednjih firmi, što će državi biti prioritet.Mihajlović je poručila da SNS nikada neće odustati od borbe protiv onih koju su "krali od naroda".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track