DAČIĆ: Potrebni su izbori na nivou Vojvodine, a uskoro i predsednički
Foto: Tanjug

Predizborni miting u Novom Sadu

DAČIĆ: Potrebni su izbori na nivou Vojvodine, a uskoro i predsednički

Politika -
Koalicija SPS-PUPS-JS jeste za promene i reforme ali ne one koje će da pojedu ljude, naveo je predsednik socijalista
1 / 5 Foto: Tanjug

NOVI SAD - Predsednik SPS Ivica Dačić poručio je danas sa predizbornog mitinga koalicije SPS-PUPS-JS da oni jesu za promene i reforme ali ne one koje će da "pojedu ljude" i da su Vojvodini potrebi izbori, ali u narednom periodu i predsednički izbori.

Dačić je obraćajući se okupljenima u novosadskom SPENSU rekao da se u Srbiji sve promenilo, da su stoga potrebni izbori i na nivou Vojvodine kao i lokalni ali kako je rekao i ne sada ali u narednom periodu i predsednički izbori.Lider socijalista je rekao da se svi poznaju već 20 godina, da je teško da će neko za vreme ove izborne kampanje promeniti mišljenje i da se zna ko je gde i šta bio i za vreme sankcija, i bombardovanja i podvukao da je tada sve u Srbiji radilo.

On je kazao da je nakon toga došao 5. oktobar i da to i nije problem jer svaka valast mora da padne ali je problem što su neki kao uzor postavili tranziciju, a ne čoveka.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Dačić je kazao da su studenti bili za promene 5. oktobra a ostali bez prava za školovanje, njihovi roditelji podržali decu i ostali bez posla a penzioneri unuke i dobili to da su penzije dovedene skoro na nivo statističke greške."Hoćeme promene i reforme, ali one koje će da pojedu ljude", poručio je lider socijalista.

Predsednik SPS Ivica Dačić pozvao građane da na izborima 16. marta glasaju za budućnost i sigurnost svoju i svoje dece, ocenivši da je koalicija okupljena oko socijalista svakog dana koji je bila na vlasti imala neki test i da je taj test položila.

Dačić je naglasio da je koalicija SPS-PUPS-JS svoje programske ciljeve realizovala u praksi i da u njoj nije bilo svađa niti deljenja.On je poručio da će SPS-PUPS-JS nastaviti da radi na tome da oni koji rade zarađuju još više, da oni koji su nezaposleni dobiju posao, a da penzioneri imaju sigurne penzije...

"Glasajte za politiku koja je vratila ugled Srbiji u svetu", rekao je Dačić.

On je poručio i da Srbija mora da ide ka EU i da "svako ko drukčije kaže laže", dodavši da je oduvek bio nacionalista, ali da "nije samoubica" i da "neće da vodi narod da bije glavom o zid".

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track