Ćešić Đilasu: Da li su ti se Press i Naše novine desile slučajno?
Foto: Twitter

Čedin prijatelj o demokratama i medijima

Ćešić Đilasu: Da li su ti se Press i Naše novine desile slučajno?

Politika -
"DS je zapanjena tabloidizacijom medija. A Press i Naše novine su se Đilasu desile slučajno? Sledeći put će da napravi Financial Times?", napisao je Ćešić

BEOGRAD - Umetnik Srđan Ćešić, inače jedan od najbližih prijatelja lidera LDP Čedomira Jovanovića, prozvao je danas na svom Tviter profilu predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa da pod svojom kontrolom drži nekoliko novina a istovremeno se žali na tablidizaciju medijske scene u Srbiji.

"DS je zapanjena tabloidizacijom medija. A Press i Naše novine su se Đilasu desile slučajno? Sledeći put će da napravi Financial Times?", napisao je Ćešić.

Podsetimo, šef demokrata, vređao je nedavno predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije vladiku Porfirija i trojicu članova te institucije i pretio im da paze šta rade jer će im se osvetiti.

"Takvu neprijatnost, pretnje i uvrede doživeo sam prvi put u životu. Đilas nam je rekao: "Pazite šta radite, promeniće se vlast“, a prekidajući sastanak i ne dozvoljavajući nam da išta kažemo, dok je izlazio iz naših prostorija, na vratima je kazao: "Pazite se, osvetiću se“. Najmanje sam očekivao da tako postupi demokrata, predsednik stranke koja u nazivu nosi naziv demokratska", ispričao je za Kurir Goran Karadžić, zamenik predsednika RRA i jedan od učesnika sastanka s liderom demokrata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track