Najnovije vesti

Vučić sa mladima u Zaječaru: Borimo se da ostanete ovde!

Vicepremijer i lider SNS

Vučić sa mladima u Zaječaru: Borimo se da ostanete ovde!

Politika
Srbija se ne plaši onih koji priželjkuju da se kod nas dogodi ukrajinski scenario, rekao potpredsednik vlade
1 / 2

ZAJEČAR/ĆUPRIJA - Novim radnim mestima protiv iseljavanja.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je u sredu u Zaječaru da će nastaviti borbu protiv korupcije i kriminala, uporedo se boreći za oporavak ekonomije i privrede.

- Istom žestinom s kojom smo ušli u borbu protiv korupcije i kriminala, borićemo se i za oporavak srpske ekonomije i privrede, za radna mesta, jer cilj nam je da ostanete ovde gde ste rođeni, ali za to nam je potrebna vaša energija i odlučnost. U sve regione, posebno u Timočku Krajinu, dovešćemo investitore i razviti industriju - poručio je Vučić.

On je zamolio mlade Zaječara da ne posustaju i ne odustaju, da sebi postavljaju visoke ciljeve, a da će država „učiniti koliko može i ostati uz njih“.

- Mogao je i Sergej Bupka da se zadovolji s preskočenih pet i po metara i tada bi bio najbolji na svetu, ali je lestvicu podigao na šest. To tražimo i od vas - rekao je Vučić.

Onima koji priželjkuju ukrajinski scenario poručio je da ih se Srbija ne plaši.

- Srbija hoće mir i ne plaši se takvih koji prizivaju nerede, rušenje i uništavanje, jer bi nas samo jedan dan haosa unazadio za 20 godina - rekao je on.

Vicepremijer je juče obišao i Ćupriju i Bor. U Ćupriji je izjavio da će visokoj predstavnici EU Ketrin Ešton saopštiti stav Vlade o najavi formiranja kosovske vojske i da će učiniti sve da pomogne Oliveru Ivanoviću, koji tamnuje u Prištini.

U razgovoru sa upravom RTB Bor potpredsednik je rekao da je poslednji rok za završetak svih planiranih radova u kompaniji kraj godine.

Na taj rok obavezao se i direktor kompanije Blagoje Spaskovski.

- Ponekad olako obećavaš, Blagoje, ali ubuduće su rokovi granice i merilo uspeha za svakoga od nas - rekao je Vučić i dodao:
- Izađite na izbore, jer ako ostanete kod kuće, prošlost će pobediti budućnost... Kako god budete glasali, mi ćemo to podržati, jer to je demokratija - naglasio je on.

(M. M. - A. G.)

 

Aleksandar Vučić u Zaječaru
Aleksandar Vučić u Zaječaru

Rad umesto slavlja
VUČIĆ: ODAVNO NE SLAVIM ROĐENDAN

Mladi zaječarski naprednjaci poklonili su Vučiću rođendansku tortu.
- Odavno ne slavim rođendan jer ne želim da otkrivam godine - našalio se lider SNS i dodao: - Važno je koliko čovek ima energije, a ne godina.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...