IZLAZE NA IZBORE: Srpska lista nastavlja borbu za prava Srba na Kosovu
Foto: Beta

Danas predizborni skup u Ranilugu

IZLAZE NA IZBORE: Srpska lista nastavlja borbu za prava Srba na Kosovu

Politika -
Nosilac liste Branimir Stojanović i poslanik u Skupštini Srbije Vladeta Kostić pozvali su sve Srbe da izađu na birališta u što većem broju i jasno kažu da li su za takozvanu vojsku Kosova ili za borbu za srpske interese

GRAČANICA - Srpska lista donela je, uz konsultacije sa zvaničnim Beogradom, odluku da i pored brojnih neprihvatljivih stavova Centralne izborne komisije nastavi da se bori za prava i interese Srba na Kosovu, saopštila je Srpska lista.

Srpska lista poziva sve građane da izađu na ove izbore u što većem broju i time pomognu da Srbija i dalje bude prisutna na Kosovu, istaknuto je u saopštenju.

Nosilac liste Branimir Stojanović i poslanik u Skupštini Srbije Vladeta Kostić pozvali su sve Srbe da izađu na birališta u što većem broju i jasno kažu da li su za takozvanu vojsku Kosova ili za borbu za srpske interese.

"Zbog odgovornosti prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji doneli smo odluku da izađemo na izbore. Ne želimo da ljudi koji aktivno propagiraju formiranje tzv. vojske Kosova budu u situaciji da direktno odlučuju o tome i mnogim drugim temama koje se tiču naših života", istakao je Stojanović.

Srpska lista će danas u Domu kulture u Ranilugu održati prvi predizborni skup, a nakon toga i u Domu kulture u Šilovu, najavljeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja