Najnovije vesti

LOBIRAĆE ZA SRBIJU: Toni Bler ponudio Vučiću pomoć Srbiji na putu ka Evropskoj uniji!

Poseta visokog zvaničnika

LOBIRAĆE ZA SRBIJU: Toni Bler ponudio Vučiću pomoć Srbiji na putu ka Evropskoj uniji!

Politika
14:18h
Bivši britanski premijer izrazio je zadovoljstvo zbog napretka Srbije i pružio jaku podršku procesu evropskih integracija i namerama Beograda da sprovede sve neophodne reforme, prihvativši da u tom procesu pomogne srpskoj vladi

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu razgovarao sa bivšim premijerom Velike Britanije Tonijem Blerom o procesu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji.

Premijer Vučić predstavio je političke i ekonomske reforme koje srpska vlada planira da sprovede u narednom periodu, i zatražio od Blera da svojim vezama i ugledom pomogne Srbiji na putu ka Evropskoj uniji, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Bivši britanski premijer izrazio je zadovoljstvo zbog napretka Srbije i pružio jaku podršku procesu evropskih integracija i namerama Beograda da sprovede sve neophodne reforme, prihvativši da u tom procesu pomogne srpskoj vladi, navedeno je u saopštenju.

Bler je, nakon što je otišao s funkcije premijera Velike Britanije, osnovao "Tony Blair and associates", organizaciju koja je se bavi lobiranjem.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...