SNS: Ko štiti Pajtića?

Saopštenje naprednjaka

SNS: Ko štiti Pajtića?

Politika -
Zašto se krije istina o svim pljačkama, kriminalnim i korupcionaškim aferama, u koje je direktno umešan šef vojvođanskog režima, Bojan Pajtić? Pitamo sve državne organe da li je Bojan Pajtić iznad zakona, i zašto za njega ne važe pravila koja važe za sve građane Srbiji, navodi se u saopštenju SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je danas da je zbog poglavlja 23 i 24 u pregovorima sa Evropskom unijom najvažnije pitanje u Srbiji "koje su te moćne snage koje štite Bojana Pajtića od lica pravde?".

SNS pita "zašto se krije istina o svim pljačkama, kriminalnim i korupcionaškim aferama, u koje je direktno umešan šef vojvođanskog režima, Bojan Pajtić?".

"Pitamo sve državne organe da li je Bojan Pajtić iznad zakona, i zašto za njega ne važe pravila koja važe za sve građane Srbiji", naveo je SNS u saopštenju.

Srpska napredna stranka između ostalog pita istražne organe "koliko para je Bojan Pajtić ukrao iz Metals banke", gde je "zaslugom Pajtića", nestao novac iz pokrajinskih robnih rezervi i da li se vode vode postupci protiv Pajtića povodom afere Fond za razvoj Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track