Vučić: Sledeće nedelje objavljujemo ugovor sa Etihadom
Foto: Beta

Čist kao sunce

Vučić: Sledeće nedelje objavljujemo ugovor sa Etihadom

Politika -
Ja se ne bih radovao objavljivanju tajnih ugovora da sam na mestu onih koji tobože na tome instistiraju, naveo je premijer

UB - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će sledeće nedelje biti objavljen ugovor sa Etihadom, a da će s Fijatom morati da razgovara o objavljivanju njihovog ugovora, uz opasku da se oni koji traže objavljivanje takvih ugovora sigurno neće radovati.

"Ja se ne bih radovao objavljivanju tajnih ugovora da sam na mestu onih koji tobože na tome instistiraju", rekao je Vučić odgovarajući na pitanjen novinara kada će biti objavljeni "tajni ugovori".

Njega to, rekao je, podseća na priču o lopovu koji misli da su svi drugi lopovi, dodajući da on ništa ne krije, da je ugovor sa Etihadom čist kao sunce, jer "niko tu nije strpao pare u svoj džep niti je opljačkao zemlju", te da će biti pokazan crno na belo.

Premijer je istakao da će se nakon objavljivanja takvih ugovora videti ko je zemlju pljačkao a ko radi pošteno i dodao da su i neki drugi ugovori problematični, između ostalih, o prodaji Beopetrola Lukoilu i neki drugi koji se tiči izgradnje autoputeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track