SNS: Pajtić i DS znali samo da otpuste 200 hiljada radnika u Vojvodini

Saopštenje naprednjaka

SNS: Pajtić i DS znali samo da otpuste 200 hiljada radnika u Vojvodini

Politika -
Neviđeni skandal je da građani Vojvodine gledaju kako pregovaraju o pokrajinskoj vlasti isti oni koji su opljčkali svaki pedalj Vojvodine, i uništili sve što su dotakli, navodi se u saopštenju SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka, povodom najavljenih pregovora o rekonstrukciji Pokrajinske vlade, smatra da je sramno da nastavljaju pregovore oni koji 14 godina uništavaju pokrajinu Vojvodinu, i oni koji apsolutno ništa dobro građanima Vojvodine nisu doneli.

"Pajtić, i njegova DS, znali su samo da otpuste 200 hiljada radnika u Vojvodini, i da od najbogatije regije stvore pustoš, sa najvećom nezaposlenošću ikada. Neviđeni skandal je da građani Vojvodine gledaju kako pregovaraju o pokrajinskoj vlasti isti oni koji su opljčkali svaki pedalj Vojvodine, i uništili sve što su dotakli. Pitamo ih o čemu će pregovarati? Kako Pajtić, šef pokrajinskog režima, dodatno da uništi Vojvodinu? Kako da Pajtić opljačka novu Metals banku, kako da pokrade pokrajinske robne rezerve, kako da se opljačka Fond za razvoj?", navodi se u saopštenju SNS.

Srpska napredna stranka poziva nadležne državne organe da odmah obaveste javnost koje su mere preduzeli povodom pljački šefa pokrajinskog režima, Bojana Pajtića, i ko je taj koji ga sve vreme štiti od krivične odgovornosti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track