Srpska politička scena

Srpska politička scena

Politika -
Vesti koje ne smete propustiti
Bogdanović i Volebek: OEBS štiti manastire
BEOGRAD - Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović razgovarao je juče u Beogradu s visokim komesarom OEBS za nacionalne manjine Knutom Volebekom. Visoki komesar OEBS za nacionalne manjine podsetio je na spremnost misije za dalje angažovanje na ispunjenju mandata, s akcentom na zaštiti manastira i crkava na prostoru Kosova.
Vuk Drašković: Srećković u DS
BEOGRAD - SPO tvrdi da ne postoji Izvorni SPO i da su bivši članovi te stranke Sanja Čeković i Srđan Srećković prešli u DS.
- Pored njihovih imena na izbornoj listi piše - Demokratska stranka. Stavljanjem na listu ovih ljudi i širenjem laži, DS je napravio veliki politički i moralni pad, što će birači znati da cene. Izvorni SPO je laž -kažu u ovoj stranci.
Meri Vorlik: SAD partner Srbije na evropskom putu
NIŠ - Američka ambasadorka u Beogradu Meri Vorlik rekla je juče, na obeležavanju godišnjice rada Međunarodne agencije za razvoj (USAID) u Srbiji i svetu, da SAD ostaje siguran partner Srbije na njenom evropskom putu. Vorlikova je rekla da su SAD u poslednjih 10 godina kroz razne programe i projekte uložile više od 810 miliona dolara u Srbiji, a da je preko USAID plasirano više od 660 miliona dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track