SRS: Nikolić i Vučić u strahu od povratka Šešelja

SRS: Nikolić i Vučić u strahu od povratka Šešelja

Politika -
Jasno je da su Vučić i Nikolić izbezumljeni od nervoze i panike zbog najava mogućeg dolaska Vojislava Šešelja u Srbiju i da su spremni na sve, navodi SRS

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka smatra da se lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić i njegov zamenik Aleksandar Vučić plaše mogućeg povratka predsednika SRS Vojislava Šešelja iz Haškog tribunala u Srbiju.

Radikali su takođe u danas dostavljenom saopštenju odbacili kao neistinitu izjavu lidera Nove Srbije Velimira Ilića da ga je Šešelj zvao iz Haga pre operacije i komentarisao njegove političke poteze.

"Vojislav Šešelj se nikada, ni na jedan način, nije bavio delovanjem jedne zanemarljive političke organizacije kao što je stranka Velimira Ilića", tvrde iz SRS i dodaju da je Ilić "obično sredstvo" u rukama Vučića iNikolića, koji se "sami ne usuđuju da napadnu Šešelja".

"Jasno je da su Vučić i Nikolić izbezumljeni od nervoze i panike zbog najava mogućeg dolaska Vojislava Šešelja u Srbiju i da su spremni na sve", navodi se u saopštenju.

Radikali su istakli da je "skandalozan način na koji su Vučić i Nikolić, preko Ilića, pokušali da uprljaju coveka kome život visi o koncu... i koji nije u stanju ni da čita, a kamoli da se bavi spletkarenjima u taboru naprednjaka".

SRS je takođe još jednom ponovila da neće ulaziti ni u kakve predizborne i postizborne koalicije sa strankama koje se zalažu za ulazak Srbije u EU.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track