Najnovije vesti

Boris Milićević: Palma, što si toliko opsednut gejevima?
Foto: Mandić, Đilas

Odbrusio Markoviću

Boris Milićević: Palma, što si toliko opsednut gejevima?

Politika
Podela na sobne i ulične homoseksualce je pogrešna! Neću da se svađam s njim ovako, kazaću mu svašta kad ga vidim

BEOGRAD - Boris Milićević, član Glavnog odbora SPS i deklarisani homoseksualac, odgovarajući na navode iz intervjuu Dragana Markovića u kojima je predsednik JS kazao da je Milićević pravi primer sobnog homoseksualca, navodi da Palma očito ima „nekih problema kad su mu homoseksualci postali fiksacija“!
Marković je u intervjuu rekao da nema ništa protiv „sobnih“ homoseksualaca, već mu smeta to što „ulični“ homoseksualci hoće da šetaju, umesto da se ugledaju na sobne, čiji je pravi predstavnik njegov koalicioni partner Milićević.

Milićević na to kaže da je Palmina podela na sobne i ulične homoseksualce loša, jer je njemu parada svaki dan - kad god izađe na ulicu!
- Ne može mene Palma da uvredi. On toliko svašta priča da ne može da me uvredi. Ovo nije govor mržnje... Ma neću da se svađam preko novina. Kad se sretnemo, ja mu kažem svašta, kritikujem ga, a on tera po svom - kaže Milićević i dodaje:

- A o toj lezbijki što ju je zaposlio... Mislim da je Marković imao problema kad je toliko opsednut homoseksualcima, kad mu je to fiksacija.
I dok Marković tvrdi, čak je spreman i da se kladi da Slavica Đukić Dejanović neće ići na Paradu ponosa, ovaj socijalista kaže da ima potpuno drugačije informacije.

- Slavica je više puta rekla da će ići na Paradu. I ona neće biti jedina iz SPS koja će ići, biće tu više poslanika iz naše stranke. Što se tiče Dačića, rekao je da bi održavanje Parade poboljšalo položaj Srbije i on tu ništa nije slagao - dodaje on.
On još navodi da je Palma postao dosadan sa svojom politikom koju je izgradio na nekoliko stubova - domaćin, vredan, ne voli homoseksualce!

Dačić u čudu
ZAŠTO BIH JA BIO NA ČELU PRAJDA?!

Ivica Dačić upitan da li bi stao na čelo kolone, kazao je: „Teško da bih ja bio na čelu kolone i ne znam zašto bih to uradio?!“. Na ponovljeno pitanje da li bi stao na čelo kolone kao potpredsednik Vlade, uzvratio je: „Da li oćete vi da stanete? (Potvrdan odgovor novinarke). Pa, naravno, izvolite samo, nije problem. Nema dileme, ja se zalažem za održavanje tog skupa i mislim da bi s aspekta spoljnopoltičkog interesa zemlje bilo dobro da taj skup bude održan“.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...